_
_
_
_

Irene Solà i Andrés Barba, Premis Finestres de Narrativa

Nadia Hafid i Emma Casadevall han estat les guanyadores de les categories de còmic en català

Irene Solà.
Irene Solà.Consuelo Bautista /El País.
El País

Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres, d’Irene Solà, i El último día de la vida anterior, d’Andrés Barba, publicades per Anagrama totes dues, són les obres guanyadores del Premi Finestres de Narrativa en català i castellà, respectivament. Nadia Hafid ha estat premiada amb el Premi Finestres de Còmic en Català per Mala olor. Emma Casadevall guanya la Menció al Talent Novell del Premi Finestres de Còmic en Català per la seva obra Lignit. La dotació econòmica de cada premi és de 25.000 euros, excepte la de la Menció al Talent Novell, que és de 15.000 euros.

El jurat del Premi Finestres de Narrativa en català, ha estat format per Marina Espasa, Anna Guitart, Mara Faye Lethem, Pere Antoni Pons i Gemma Medina i ha seleccionat l’obra de Solà d’entre els finalistes Mònica Batet, amb Una història és una pedra llançada al riu (Angle Editorial) i Joan-Jordi Miralles, amb Triomfador (Males Herbes).

Pel que fa al Premi Finestres de Narrativa en castellà, ha comptat amb un jurat format per Jordi Costa, Mathias Enard, Camila Enrich, Mariana Enriquez i Carlos Zanón. Eren finalistes Luis Sagasti, amb Lenguas vivas (Eterna Cadencia); i Elaine Vilar Madruga, amb El cielo de la selva (Lava).

El jurat de la tercera edició del premi de còmic ha estat format per Jordi Canyissà, Núria Tamarit, Adrià Turina, Lluïsa Pardo i Montserrat Terrones. ‘Mala olor’ i ‘Lignit’ seran publicats el 2025.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Más información

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_