_
_
_
_

Quadern celebra el 40è aniversari aquest dijous amb un acte a Barcelona amb Pepa Bueno i Jordi Amat

Inscriu-te per assistir al debat “Barcelona com a laboratori cultural” que tindrà lloc a la biblioteca Jaume Fuster

Quadern 40 anys
Obra de Yago Hortal.
El País

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Aquest dijous, 13 d’octubre, el suplement cultural Quadern celebra el seu 40è aniversari amb un acte a Barcelona amb la participació de la directora d’EL PAÍS, Pepa Bueno i el coordinador del suplement, Jordi Amat. Bueno i Amat moderaran dues taules rodones sota el títol “Barcelona com a laboratori cultural”. A la primera hi participarà la directora del Macba, Elvira Dyangani Ose; el del Liceu, Valentí Oviedo; i la del CCCB, Judit Carrera. A la segona taula hi prendran part els periodistes d’EL PAÍS Jacinto Antón i Noelia Ramírez, i Maria Bohigas, editora de Club Editor. L’acte tindrà lloc a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona. Us hi podeu inscriure en aquest enllaç.

El primer número de Quadern es va publicar el 10 d’octubre del 1982, ara farà quaranta anys. Per celebrar aquesta fita, l’equip del suplement cultural - el més longeu en català - ha publicat el diumenge 9 d’octubre un especial en què s’atreveix a fer una síntesi d’aquests anys de cultura catalana a través de la selecció dels indispensables que representen aquesta etapa.

Quaranta anys després de la publicació del primer número de Quadern, que versava sobre el vintè aniversari de la Nova Cançó, s’ha consolidat un sistema cultural aleshores inexistent, on Barcelona actua com un potent laboratori cultural. Exposar les seves potencialitats i enfrontar-nos a les seves limitacions serà el tema de l’acte del vintè aniversari, el proper dijous 13 d’octubre, a les 18.30h, a la Biblioteca Jaume Fuster. Us hi podeu inscriure en aquest enllaç.

Coincidint amb l’aniversari, el suplement va publicar diumenge passat una edició especial, amb una tirada més llarga, on referents del periodisme del diari miren enrere per analitzar aquests quaranta anys de cultura catalana, a la vegada que periodistes i col·laboradors es mullen per escollir els quaranta noms, propis i comuns, que han marcat aquestes quatre dècades.

Us podeu subscriure a la newsletter de Quadern, que arriba cada diumenge, clicant en aquest enllaç.


Más información

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_