_
_
_
_
_
Lletres

La Rebotiga

Tombes reals, de la ràdio al paper...

L'anàlisi de l'arquitecte

L'arquitecte Josep Martorell i Codina presenta el seu segon recull d'opinions en temes d'actualitat. Definit pel seu amic Oriol Bohigas com "un diagnòstic dels problemes actuals a Barcelona", el llibre conté articles sobre cultura i urbanisme, publicats als diaris durant l'última dècada. Vet aquí el que penso. Volum II. Josep Martorell i Codina. Viena Edicions. 248 pàgines. 17 euros.

Guia de tombes reals

Conèixer la història de les tombes no és fàcil, encara que els enterrats siguin reis. Viladomiu repassa en forma de guia les històries que envolten els enterraments del Casal de Barcelona. Figures clau de la Corona d'Aragó com Jaume el Conqueridor, Pere el Gran (tan actual últimament) o Ramon Berenguer IV, i moltes de les reines consorts com Blanca d'Anjou o Violant d'Hongria. Guia de les tombes reials del Casal de Barcelona. Pilar Viladomiu i Canela. Publicacions de l'Abadia de Montserrat. 198 pàgines. 15 euros.

De la ràdio al paper

Una selecció d'alguns dels relats que el periodista llegia al final del programa El matí de Catalunya Ràdio. Són contes breus, poc descriptius i gens moralitzants, segons explica el propi autor. L'únic que lliga les històries és el protagonista: una persona solitària i desorientada que converteix la vida en un petit joc. Gairebé totes acaben amb un final feliç que sorprèn el lector agradablement. 201 contes corrents. Joan Barril. Amsterdam. 454 pàgines. 19,95 euros.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_