_
_
_
_

Barcelona estrena dos ‘beach club’ de luxe: Beso i Bastian

El xiringuito de moda de Formentera aterra a Pedralbes i el Club Natació Barcelona estrenarà aviat un gran complex a la Barceloneta

Piscina de Beso Pedralbes a l'Hotel Torre Molina de Barcelona
La piscina de Beso Pedralbes a l'Hotel Torre Molina de Barcelona.
Mar Rocabert Maltas

La restauració de Barcelona s’està preparant per a un estiu que podria ser sonat. Entre el creixement del turisme i la celebració de la Copa Amèrica sembla que les noves obertures de restaurants i locals s’acceleren. En poques setmanes s’han presentat dues grans inversions per atraure el públic de més alt nivell adquisitiu amb l’esquer de l’aigua, el sol, la festa i la gastronomia. Beso Pedralbes, sense mar però amb una gran piscina, va inaugurar el passat 1 de juny als jardins de l’hotel Torre Melina, a la part alta de la ciutat, mentre que Bastian es prepara per convertir-se en un lloc de moda davant de la platja de Sant Sebastià a la Barceloneta, dins del recinte del Club Natació Barcelona.


Beso arriba a Pedralbes

En català no té la mateixa gràcia, però ja podem dir que tampoc hi ha estiu sense petó a Barcelona, i els habituals de Beso Beach de Formentera ja ho entendran. El famós xiringuito d’una de les paradisíaques platges de Ses Salines acaba d’obrir una nova sucursal, aquest cop a la zona alta de Barcelona. Beso Pedralbes no té el blau de les pitiüsses al davant, però hi ha portat una mica de sorra per reforçar l’aposta com a beach club urbà. No és una recreació d’una platja enmig de l’asfalt, sinó un petit tapís a la zona propera a la piscina, per fer-hi una copeta amb els peus enfonsats.

El nou Beso està als jardins de 25.000 metres quadrats de l’hotel Torre Melina de Gran Meliá, un establiment de luxe que va obrir el gener passat. Amb la mateixa essència de carta mediterrània i basca, serveix plats per picar i compartir com les patates fregides casolanes, les croquetes de gamba amb caviar, els musclos, el ceviche de llagostí o carpaccio de gamba vermella. Com a plats principals, destaquen els arrossos, els fideus, carns com el chuletón o la costella a baixa temperatura i peixos com el turbot o el llobarro. Tampoc hi falten la llagosta i el llamàntol amb patates i ous ferrats, un plat de moda als xiringuitos de Formentera que ara també es pot trobar a Barcelona.

Un dels plats de Beso Pedralbes.
Un dels plats de Beso Pedralbes.

De grans dimensions, les instal·lacions evoquen l’esperit d’una jornada a la platja però amb una vegetació exhuberant. Hi ha una zona d’aigües, amb una gran piscina amb diferents fondàries envoltada de llits balinesos i gandules; dues terrasses a diferents nivells amb taules de fusta, parasols de vimet i ambient de platja, i un espai polivalent pensat per a esdeveniments privats i coorporatius. És un local que convida a relaxar-se amb amics els caps de setmana i també a desconnectar de la jornada laboral entre setmana.

Nascut fa dotze anys a Formentera, concretament a la paradisíaca platja Cavall d’en Borràs, al costat de la famosa Ses Illetes, Beso Beach és un projecte impulsat per Rafa Viar i Angie López que s’ha convertit en una marca d’èxit, en creixement constant, amb restaurants a Eivissa, Mallorca o Estepona. Reivindiquen una manera de divertir-se on el menjar i el beure són essencials, però també torrar-se al sol i jeure a les hamaques. El de tota la vida però amb un plus de luxes.

Beso Pedralbes

Avinguda Diagonal, 671, Barcelona
Torre Melina Gran Melià Hotel
971 34 99 00
Obert cada dia
Preu mitjà: 70
Preu hamaca dia: 100 euros

Bastian a la Barceloneta

Davant de la platja de Sant Sebastià, al rovell de l’ou de la Barceloneta, Bastian es vol convertir en un beach club en tota regla. De fet, és el primer autèntic club de platja de Barcelona, tenint en compte el que s’entèn amb aquesta etiqueta en altres llocs de la costa. El grup Costa Este ha fet una inversió de 15 milions d’euros en aquest nou espai, amb un acord amb el Club Natació Barcelona per rehabilitar aquest històric complex esportiu devant del mar. Són 5.000 metres quadrats amb una gran piscina, hamaques i restaurant i bar.

A tocar de la sorra i seguint la seva gamma cromàtica, el més espectacular és la zona exterior, amb espais de sol i ombra que conviden a deixar-se anar, prendre una copa, fer un aperitiu i passar una vetllada al costat del Mediterrani sense sortir de la ciutat. La part interior també pren molt protagonisme, amb quatre plantes de 650 metres quadrats cadascuna, on s’hi pot menjar i també gaudir d’una terrassa amb vistes panoràmiques. La inauguració estava prevista pel cap de setmana passat però s’ha endarrerit. Sembla, però, que estarà obert aviat i serà un dels nous locals per gaudir de la celebració de la Copa Amèrica.

Bastian Beach Club

Passeig del Mare Nostrum, 14, Barcelona

Club Natació Barcelona

647 61 27 39

Obrirà properament 

Sobre la firma

Mar Rocabert Maltas
Es periodista de tendencias y cultura en la redacción de Cataluña y se encarga de la edición digital del Quadern. Antes de llegar a EL PAÍS, trabajó en la Agència Catalana de Notícies. Vive en Barcelona y es licenciada en Periodismo por la Universitat Pompeu Fabra.
Tu comentario se publicará con nombre y apellido
Normas
Rellena tu nombre y apellido para comentarcompletar datos

Más información

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_