_
_
_
_
_

Maria Barbal conversa sobre els seus contes al Club del Quadern

L’escriptora parla del seu últim llibre publicat, ‘Tots els contes’, que inclou gairebé un centenar de relats breus des dels anys vuitanta

El País

Maria Barbal va conversar sobre els seus contes al Club del Quadern el dijous passat en una nova sessió del club de lectura a l’estudi Toresky. Barbal (Tremp, 1949) va parlar amb els lectors sobre la narrativa breu, arran de Tots els contes (Columna), però també de tota la seva obra en general, que va començar amb l’exitosa Pedra de tartera, el seu debut el 1984. La compilació dels contes ha anat a càrrec de Carme Arenas, però l’escriptora va fer una recerca curosa de rebuscar en els diferents suports on havia escrit. “Segurament no hi són tots”, va reconèixer, perquè algun devia quedar relegat en alguna publicació de paper descarrilada. Els inclosos són 91 i explica que es va proposar “respectar l’escriptora que era fa uns anys”.

Si volen veure el vídeo de l’entrevista sencera, ho poden fer en aquest enllaç.

La propera convidada al Club del Quadern serà Mònica Batet, que el 7 de març a les 19h. comentarà Una història és una pedra llançada al riu (Angle Editorial). S’hi poden inscriure aquí i podens consultar tots els convidats aquí.


Tu comentario se publicará con nombre y apellido
Normas

Más información

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_