_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Teatre; Fira del Llibre d'Ocasió; Gelats ecològics.

TEATRE El Cavernícola

Torna un èxit del Club Capitol. Tot un èxit. I part de la fórmula rau en la interpretació que l'actor Josep Julien elabora al voltant d'un monòleg escollit sobre un dels temes més antics que es coneixen: les relacions de parella, amb totes les seves misèries i totes les seves cares divertides. Avalat per una gran rebuda a Broadway i a Londres, El Cavernícola torna per fer riure a tothom.

LLIBRE D'OCASIÓ

La Fira del Llibre d'Ocasió Antic i Modern compleix 60 anys i ho celebra amb una exposició amb documentació gràfica i una mostra de tots els cartells d'aquests anys. L'escriptor Màrius Serra serà el pregoner i l'autor homenatjat. Perico Pastor és l'autor del cartell d'enguany. És també la quarta edició del punt de reciclatge El llibre solidari, a favor d'UNICEF. Des del 16 de setembre fins al 2 d'octubre, al Passeig de Gràcia de Barcelona.

TEATRE F3dra

L'univers femení vist des de tres angles. Aquesta Fedra a tres veus ens introdueix en el món d'aquestes dones, des d'on veiem desencadenar-se els esdeveniments que ens assenyala el text clàssic. La diferència és que aquí descobrim unes raons més humanes, com la profunda sensació de soledat i el desencant, les quals fan de detonant d'una situació que precipitarà un final que, com plantegen les grans tragèdies, només pot acabar amb la mort.

Comprar i beure

Gelats ecològics a Gràcia

El Jordi Rivera té 31 anys, és enginyer industrial i una persona emprenedora. Rivera s'ha atrevit amb els gelats ecològics a Gràcia, "perquè és un dels barris més ecològics d'Espanya, amb més negocis i gent conscienciada". El seu projecte es diu Bodevici Bioconcept i ell i el seu soci, Francisco García, ofereixen gelats amb llet fresca de vaca i cabra, sorbets, orxata fresca, iogurt gelat, granissats de fruita natural i altres productes fets a base d'aliments ecològics certificats. "És un gelat que s'elabora amb més mà d'obra, més dedicació i la matèria més cara", assegura Rivera. Una bola de gelat a Bodevici Bioconcept val dos euros en terrina o galeta ecològica i, quan arribi l'hivern, també tindran xocolata desfeta i torrons.

Carrer Torrijos 21 i Astúries 2.

Barcelona

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_