AGENDA

Recomanem...

Teatre; Fira del Llibre d'Ocasió; Gelats ecològics.

TEATRE El Cavernícola

Torna un èxit del Club Capitol. Tot un èxit. I part de la fórmula rau en la interpretació que l'actor Josep Julien elabora al voltant d'un monòleg escollit sobre un dels temes més antics que es coneixen: les relacions de parella, amb totes les seves misèries i totes les seves cares divertides. Avalat per una gran rebuda a Broadway i a Londres, El Cavernícola torna per fer riure a tothom.

LLIBRE D'OCASIÓ

La Fira del Llibre d'Ocasió Antic i Modern compleix 60 anys i ho celebra amb una exposició amb documentació gràfica i una mostra de tots els cartells d'aquests anys. L'escriptor Màrius Serra serà el pregoner i l'autor homenatjat. Perico Pastor és l'autor del cartell d'enguany. És també la quarta edició del punt de reciclatge El llibre solidari, a favor d'UNICEF. Des del 16 de setembre fins al 2 d'octubre, al Passeig de Gràcia de Barcelona.

TEATRE F3dra

L'univers femení vist des de tres angles. Aquesta Fedra a tres veus ens introdueix en el món d'aquestes dones, des d'on veiem desencadenar-se els esdeveniments que ens assenyala el text clàssic. La diferència és que aquí descobrim unes raons més humanes, com la profunda sensació de soledat i el desencant, les quals fan de detonant d'una situació que precipitarà un final que, com plantegen les grans tragèdies, només pot acabar amb la mort.

Comprar i beure

Gelats ecològics a Gràcia

El Jordi Rivera té 31 anys, és enginyer industrial i una persona emprenedora. Rivera s'ha atrevit amb els gelats ecològics a Gràcia, "perquè és un dels barris més ecològics d'Espanya, amb més negocis i gent conscienciada". El seu projecte es diu Bodevici Bioconcept i ell i el seu soci, Francisco García, ofereixen gelats amb llet fresca de vaca i cabra, sorbets, orxata fresca, iogurt gelat, granissats de fruita natural i altres productes fets a base d'aliments ecològics certificats. "És un gelat que s'elabora amb més mà d'obra, més dedicació i la matèria més cara", assegura Rivera. Una bola de gelat a Bodevici Bioconcept val dos euros en terrina o galeta ecològica i, quan arribi l'hivern, també tindran xocolata desfeta i torrons.

Carrer Torrijos 21 i Astúries 2.

Barcelona

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS