_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Música; Teatre, Comprar i beure

MÚSICA Kusturica

Torna l'adrenalina i l'alegria d'Emir Kusturica i The No Smoking Orchestra. La banda, que es va crear el 1980 a Sarajevo, és tota una ambaixada de la música dels balcans que combina rock&roll, jazz, folk i música gitana amb una mescla tant autèntica i surrealista com les pel.lícules de Kusturica. Serà en el marc del Festival del Mil.lenni dilluns vinent, al Palau de la Música (21 hores).

'Músics amb nassos'

Un nas vermell és sinònim de pallaso i d'alegria. Aquest és l'element que unirà aquesta nit els nou grups —Love of Lesbian, Gossos, Sidonie (a la imatge), Sanjosex, Anna Roig, La Brigada, Samitier, Gentle Music Men i Carlos Cros— que actuaran en suport de Pallapupas, l'ONG que ha treballat durant 10 anys per millorar la qualitat de vida de nens, adolescents i ancians ingressats en les plantes, sales d'espera i quiròfans dels hospitals. (Apolo, 21 hores. 20 euros).

TEATRE 'Nelly Blue'

Dos homes es coneixen en una perruqueria de la Rambla. Un viu aficionat a la cançó melòdica italiana i l'altre és un seguidor de Nino Bravo. Així que comencen a compartir la seva passió per la música tot participant en concursos de karaoke. La laca i la roba dels anys setanta són molt presents en aquesta comèdia musical de T de Teatre, que protagonitzen Albert Ribalta i Xavi Mira. La dirigeix Marta Pérez Marta Pérez i es representarà al Club Capitol fins al 20 de febrer.

Comprar i beure

RESTAURANTE Icho

Nova barra de sake a Barcelona. Sake que no es beurà en solitud, ja que el nou restaurant Icho de Barcelona inaugura aquesta nit una barra de sake i una terrassa amb un lloc on es poden degustar ostres. "Lliguen molt bé", exclama Ana Saura, fundadora de Sakura-Ja i Icho, a poques hores d'inaugurar el nou espai.

La terrassa al carrer permetrà degustar les varietats Fini de Claire i Spéciale Sorlut; a la barra es podrà prendre el sake fred o calent, segons el gust. La dotzena d'Spéciale Sorlut, per exemple, costa 45 euros.

Hi haurà, a més a més,una desena de classes de la beguda d'arròs japonesa, seleccionades per Antonio Campins, autor del llibre Sake, la seda líquida. (Icho. Carrer Déu i Mata 69-95 (al costat de l'Illa Diagonal).

http://www.ichobcnjapones.com/geix

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_