_
_
_
_
_
Cartas al director
Opinión de un lector sobre una información publicada por el diario o un hecho noticioso. Dirigidas al director del diario y seleccionadas y editadas por el equipo de opinión

Maltractament animal al zoo de Barcelona

Em sembla indignant que el zoo de Barcelona tingui més d'un milió de visitants cada any i molts d'ells siguin nens, ja que com a adults som capaços de qüestionar-nos la trista vida que tenen tots els animals, que en lloc d'estar engabiats haurien d'estar en llibertat salvatge.

Fa uns dies, l'ONG defensora dels animals Libera! i la fundació Franz Weber van mostrar unes fotografies del soterrani del zoo de Barcelona, on es podien veure les males condicions en què vivien els animals. Estaven en cel·les petites, humides i rovellades on es passaven més de 15 hores engabiats en dures condicions fins al tancament del zoològic. Eren sedats i maltractats, ja que un animal salvatge no pot viure en un recinte de quatre metres quadrats.

Per tots aquests motius, es va demanar la dimissió del director del zoo, Miquel Trepat.

L'Ajuntament va anunciar un pla de millora a l'establiment per al 2020, amb l'ONG Libera! Es va esmentar, però, que no es podia esperar tot aquest temps, perquè canviaria molt poc la situació dels animals.

Rubén Pérez Merino, Barcelona.

Lo que más afecta es lo que sucede más cerca. Para no perderte nada, suscríbete.
Suscríbete

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_