_
_
_
_

Eva Baltasar comentarà ‘Ocàs i fascinació’ amb els lectors

El Club del Quadern tanca la temporada el proper dijous 6 de juny a l’Estudi Toresky

L'escriptora Eva Baltasar.
L'escriptora Eva Baltasar.massimiliano minocri

Veiem l’estiu a prop i el Club de lectura del Quadern celebra la seva última sessió abans de l’aturada per vacances. Dijous 6 de juny a les 19h, com sempre a l’Estudi Toresky (carrer Casp, número 6), comptarem amb un dels noms que més han sonat durant els últims mesos, Eva Baltasar. Vindrà a conversar sobre Ocàs i fascinació (Club Editor), la seva primera novel·la després del Tríptic que formaven Permagel, Boulder i Mamut. Us hi podeu apuntar fent clic aquí.

La història que hi narra està dividida en dues parts: l’ocàs, en què una jove a qui han fet fora del pis, i que es troba en la intempèrie més absoluta, sobreviu netejant les cases dels altres; i la fascinació: un deliri gòtic. Segons Ponç Puigdevall a la seva crítica, al lector fidel de Baltasar no li sorprendrà la narradora d’aquesta novel·la: “una dona que té davant seu un doble i que embogeix quan, en un moment determinat, les dues personalitats no es repudien i coincideixen talment com si s’abracessin amb ràbia, l’una al costat de l’altra acorralant-se i sense poder-se evitar”. Després de l’èxit del Tríptic i la nominació al Booker Prize, Ocàs i fascinació no deixa de ser llegit i va ser un dels llibres més venuts de Sant Jordi.

El Club del Quadern se celebra mensualment i de forma gratuïta per als lectors. Els recordem que l’entrevista inicial de la sessió i un resum es podran recuperar posteriorment en format pòdcast i vídeo. S’hi poden inscriure a la secció Club de lectura del web de Quadern i si tenen qualsevol dubte poden enviar un correu electrònic a quadern@elpais.es.

Després d’aquesta sessió, el Club del Quadern s’aturarà per vacances. Tornarem a l’octubre i aviat anunciarem nous autors. Bona lectura!

Tu comentario se publicará con nombre y apellido
Normas
Rellena tu nombre y apellido para comentarcompletar datos

Más información

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_