_
_
_
_

Eva Baltasar comentarà ‘Ocàs i fascinació’ amb els lectors

El Club del Quadern tanca la temporada el proper dijous 6 de juny a l’Estudi Toresky

L'escriptora Eva Baltasar.
L'escriptora Eva Baltasar.massimiliano minocri

Veiem l’estiu a prop i el Club de lectura del Quadern celebra la seva última sessió abans de l’aturada per vacances. Dijous 6 de juny a les 19h, com sempre a l’Estudi Toresky (carrer Casp, número 6), comptarem amb un dels noms que més han sonat durant els últims mesos, Eva Baltasar. Vindrà a conversar sobre Ocàs i fascinació (Club Editor), la seva primera novel·la després del Tríptic que formaven Permagel, Boulder i Mamut. Us hi podeu apuntar fent clic aquí.

La història que hi narra està dividida en dues parts: l’ocàs, en què una jove a qui han fet fora del pis, i que es troba en la intempèrie més absoluta, sobreviu netejant les cases dels altres; i la fascinació: un deliri gòtic. Segons Ponç Puigdevall a la seva crítica, al lector fidel de Baltasar no li sorprendrà la narradora d’aquesta novel·la: “una dona que té davant seu un doble i que embogeix quan, en un moment determinat, les dues personalitats no es repudien i coincideixen talment com si s’abracessin amb ràbia, l’una al costat de l’altra acorralant-se i sense poder-se evitar”. Després de l’èxit del Tríptic i la nominació al Booker Prize, Ocàs i fascinació no deixa de ser llegit i va ser un dels llibres més venuts de Sant Jordi.

El Club del Quadern se celebra mensualment i de forma gratuïta per als lectors. Els recordem que l’entrevista inicial de la sessió i un resum es podran recuperar posteriorment en format pòdcast i vídeo. S’hi poden inscriure a la secció Club de lectura del web de Quadern i si tenen qualsevol dubte poden enviar un correu electrònic a quadern@elpais.es.

Després d’aquesta sessió, el Club del Quadern s’aturarà per vacances. Tornarem a l’octubre i aviat anunciarem nous autors. Bona lectura!

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Tu comentario se publicará con nombre y apellido
Normas
Rellena tu nombre y apellido para comentarcompletar datos

Más información

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_