_
_
_
_

Imma Monsó, Premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any 2023

L’escriptora ha estat guardonada amb 25.000 euros per ‘La mestra i la Bèstia’

Imma Monsó al Club del Quadern
Imma Monsó al Club del QuadernMASSIMILIANO MINOCRI
El País

Imma Monsó ha guanyat el 7è Premi Òmnium de Novel·la, dotat amb 20.000 euros i 5.000 més destinats a promoció. De la preselecció de nou obres, publicades entre el novembre de 2022 i l’octubre de 2023, un jurat independent format per Magí Camps, Neus Real, Marta Pessarrodona, Toni Puntí i Marta Segarra n’ha triat les tres finalistes: La mestra i la Bèstia (Anagrama) de Monsó, A casa teníem un himne (L’Altra) de Maria Climent i Una vegada va ser estiu la nit sencera (Males Herbes) d’Elisabet Riera. Entre els finalistes, també hi havia Raül Garrigasait, Marta Orriols, Martí Domínguez, Eva Baltasar, Joan-Lluís Lluís i Sebastià Alzamora.

La protagonsita de La mestra i la Bèstia és la Severina, una nena que creix envoltada de silencis sobre la realitat del món on viu, la dictadura franquista. Poden llegir la crítica de Ponç Puigdevall i recuperar la sessió del Club del Quadern amb l’autora.


Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Más información

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_