_
_
_
_
_
Concerts

Agenda

Dijous 19

Maika Makovski. Una de les veus més personals, més suggeridores i més treballades del panorama nacional. Una artista que creix, no us la podeu perdre. Sala Apolo, 21 hores (20 euros).

Nyandú. Bon moment per tastar el grup guanyador del Sona 9, una banda amb recorregut. Actuen a la mítica Alfa, a les 22.45 hores (3 euros).

Divendres 20

José Domingo. Es pot fer música avui amb tocs dels anys trenta del segle XX? La resposta, a la sala Heliogàbal, a les 22 hores (6 euros).

Dissabte 21

Bunbury. El geni aragonès presenta Licenciado Cantinas, un homenatge a cantants clàssics. Tot un desafiament al Sant Jordi Club, a les 21 hores (35 euros).

El Barrio. Un dels grans referents del rock andalús que omplirà el Palau Sant Jordi d'ordes de fanàtics. A les 21.30 hores (33 euros).

Diumenge 22

Andrea Motis i Joan Chamorro. Aquesta és l'oferta jazzística més de moda a Barcelona. La joventut i el talent de Motis encanten a tothom. Seran a les 20 hores, al Jamboree (12 euros).

Dilluns 23

Guano Apes. Després de vuit anys, tornen amb nou disc. Són obligatoris en qualsevol llista dels noranta, amb temes com Open your Eyes. A la sala Apolo, a les 21.30 hores (22 euros).

Dimarts 24

Paul Fuster. Artista nascut als Estats Units i que ofereix Repte, un treball que ha gravat en solitari durant un mes i mig i per primer cop en català. El presenta a la sala Heliogàbal, a les 22 hores (8 euros).

Mastodon. Una bona ració de metal rock progressiu d'estil nord-americà, autèntic, a la Razzmatazz, a les 20.30 hores (25 euros).

Dimecres 25

Forró Afiado. Sempre ve de gust escoltar música brasilera, i si és bona encara més. Cita obligada a la sala Monasterio, a les 22.30 hores (6 euros).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_