AGENDA

Recomanem...

Dansa Stocos; Pop Patrick wolf; Teatre Un fràgil equilibri; Festival Pulgas Mix

Dansa i noves tecnologies avui i demà al Mercat de les Flors amb Stocos, tercera part d'una trilogia centrada en la interacció entre "gest sonor i gest dansístic". L'espectacle de Muriel Romero i Pablo Palacio es presenta com a projecte transdisciplinar en què el so i la llum interaccionen amb la dansa mitjançant l'ús d'un sistema de captura de moviment en temps real.

Un dels millors exponents de l'escena musical britànica dels darrers anys. I és una casualitat que Patrick Wolf es dediqui al pop, o al tecnopop si es prefereix l'acotació, selecte, això sí. És un dels músics amb més talent de les illes com ho demostren àlbums com Lycantrophy i el recentíssim Lupercalia. Val la pena sentir curiositat pel senyor Wolf, que actuarà demà divendres a l'Apolo. Sempre és benvinguda una proposta tan sofisticada.

Un fràgil equilibri, muntatge de Mario Gas de la peça d'Edward Albee, arriba al Teatre Lliure, després de l'estrena al Temporada Alta de Girona i d'haver rebut bones crítiques, per fer un mes de funcions (del 20 d'octubre al 27 de novembre). L'obra, que dissecciona la classe mitjana acomodada, conductes, pors i pecats, té un repartiment d'estrelles: Rosa Novell, Rosa Renom, Mia Esteve, Pep Ferrer, Mercè Montalà i Albert Vidal.

Les puces tornen aquest cap de setmana al Centre Cívic Convent de Sant Agustí. Hi haurà moda, música en directe i molt de reciclatge. La 17a edició del Festival de Cultura en Acció Pulgas Mix se celebra sota el lema del reciclatge i la sostenibilitat. A Pulgas Mix tot es fa per primera vegada. Els 60 dissenyadors emergents no repeteixen l'any següent. El 20% de les firmes arriben d'altres ciutats, la resta són de Barcelona. A part de comprar, es podrà escoltar música i participar en algun dels tallers infantils de màscares reciclades, muntat per El Planeta Agradece. A Pulgas Mix venen roba, accessoris, pintures, joies... El preu per al públic és d'1 euro.

Pulgas Mix. Centre Cívic Convent de Sant Agustí (Comerç, 36), Barcelona. 15 i 16 d'octubre, de 12 a 22 hores

* Este artículo apareció en la edición impresa del jueves, 13 de octubre de 2011.

Archivado En:

Te puede interesar

Lo más visto en...

Top 50