AGENDA

Recomanem...

POESIA Festival I+

La Fundació Palau de Caldes d'Estrac i l'Arts Santa Mònica de Barcelona acullen aquest any el festival Poesia I+, una vintena de recitals, concerts i espectacles dedicats a la poesia. Cal destacar, entre altres actes, l'adaptació al teatre dels poemes de Miquel Martí i Pol i de Joan Vinyoli, els concerts dedicats a Jacques Brel i la màgia brossiana de Hausson. Del 25 de juny fins al 24 de juliol.

DISENY FADfest

El FADfest inaugura aquest any el Barcelona Design Festival que omplirà de disseny la ciutat al llarg de l'estiu. Aquesta és la primera edició del FADfest, que neix a partir de la celebració conjunta dels premis que atorga el FAD en les diferents disciplines del disseny i l'arquitectura. La programació d'activitats posa en relleu la importància del disseny com a eina estratègica per a la innovació en l'àmbit empresarial i cultural. FAD, del 28 de juny al 31 d'agost.

TECHNO Oscar Mulero

Per si algú pensava el contrari: la vida de l'electrònica a Barcelona continua un cop s'acaba el Sónar. Sens dubte un festival cabdal, però també hi ha lloc per a propostes més modestes. Tot conviu en harmonia. Divendres, a The Loft, una de les múltiples apostes de Razzmatazz, hi haurà Oscar Mulero. Aquest músic madrileny no para. Just després de l'actuació viatja a Amsterdam i es prepara per al cardinal Monegros Desert Festival de Fraga.

Comprar i beure

RESTAURANT Comerç 24

Després d'una festa de primera, Comerç 24 assaboreix la calma. I també la maduresa. El restaurant de Carles Abellán ha celebrat els 10 anys amb una festa que dilluns va concentrar gairebé un miler de persones a la terrassa del restaurant Bravo 24, també dirigit per Abellán i situat a l'hotel W. "Si miro enrere veig un treball sòlid, un clàssic de cuina actual", explica Abellán, un cuiner que se sent optimista respecte al present i el futur de la cuina catalana. Comerç 24, amb una estrella Michelin, és al carrer del mateix nom i número, al barri del Born. Però el restaurant no està sol. El cuiner va inaugurar el 2006 Tapas 24, molt a prop del passeig de Gràcia. El 2009, va ser el torn de Bravo 24 i, aquest any, es dedica també a un nou repte: L'Hort Calima, a Gavà, un espai que ja dóna fruits i on porta clients i amics.

Comerç 24. Carrer Comerç, 24 (Barcelona).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS