_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

BCNegra; Refree; Huis Clos; Pizzeria Fabián Martín

BCNegra

Prepareu-vos els milers d'amants de la novel·la negra perquè s'apropa la BCNegra, la setmana que la ciutat dedica a un dels gèneres més populars i també un dels més críticament realistes. Del 31 de gener al 5 de febrer, debats, taules rodones, cicles de cinema, presentacions de llibres i tot un grapat d'activitats on participen des d'escriptors com Johan Theorin o Andreu Martín fins al mateix jutge Baltasar Garzón.

POP Refree

Es podria dir que Raül Fernández és un home del Renaixement, toca tots els pals. Divendres, a l'Auditori, en el marc del BarnaSants, es podrà gaudir de Refree i el seu darrer disc, Matilda, publicat el novembre passat. Es tracta d'un àlbum molt personal, en solitari. Fernández multiplica el seu temps en la seva faceta de productor, de director i de recopilador de cançons, per això hi ha moltes ganes de veure'l en directe com a Refree.

Más información
Comer y beber en negro

TEATRE Huis Clos

Tres morts es retroben en un infern sense sortida i reflexionen sobre la llibertat i les conseqüències dels seus actes. La Sala Atrium, al carrer Consell de Cent, obre les seves portes amb una bona dosi d'existencialisme: Huis Clos (A porta tancada), de Sartre, és l'obra que l'inaugura.La dirigeix Raimon Molins i l'interpreten Anna Alarcón, Patricia Mendoza, David Verdaguer i Miquel Barcelona. (Fins al 27 de febrer).

Comprar i beure

Pizzeria Fabián Martín

Fa molt, era boxejador. Va deixar el ring per convertir-se en el millor pizzer del món. Des de Llívia i, ara fa un any, des de la seva pizzeria a la via Laietana de Barcelona. Fabián Martín ha estat nomenat per l'associació napolitana de la pizza ambaixador de la pizza napolitana. Ha guanyat dos anys consecutius el campionat mundial. I continua treballant fort. A tothora i amb un únic objectiu: crear cada dia la pizza. El seu local de la via Laietana dóna menjar a barcelonins i a turistes. "A casa meva es pot menjar a partir de 8 euros", diu. Però, també, pizzes sofisticades d'un preu superior. L'última creació és un gelat de pizza, que no té a la carta perquè és molt complicat de cuinar. Sí que hi ha la Diego Armando Messi, una margarita napolitana amb tomàquet Marzano, mozzarella i pernil ibèric. "Però del de debò", apunta. El millor del taller és, sens dubte, ell, el mestre boxejador de pizzes. http://fabian-martin.com/fm/index.php

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_