_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

BCNegra; Refree; Huis Clos; Pizzeria Fabián Martín

BCNegra

Prepareu-vos els milers d'amants de la novel·la negra perquè s'apropa la BCNegra, la setmana que la ciutat dedica a un dels gèneres més populars i també un dels més críticament realistes. Del 31 de gener al 5 de febrer, debats, taules rodones, cicles de cinema, presentacions de llibres i tot un grapat d'activitats on participen des d'escriptors com Johan Theorin o Andreu Martín fins al mateix jutge Baltasar Garzón.

POP Refree

Es podria dir que Raül Fernández és un home del Renaixement, toca tots els pals. Divendres, a l'Auditori, en el marc del BarnaSants, es podrà gaudir de Refree i el seu darrer disc, Matilda, publicat el novembre passat. Es tracta d'un àlbum molt personal, en solitari. Fernández multiplica el seu temps en la seva faceta de productor, de director i de recopilador de cançons, per això hi ha moltes ganes de veure'l en directe com a Refree.

Más información
Comer y beber en negro

TEATRE Huis Clos

Tres morts es retroben en un infern sense sortida i reflexionen sobre la llibertat i les conseqüències dels seus actes. La Sala Atrium, al carrer Consell de Cent, obre les seves portes amb una bona dosi d'existencialisme: Huis Clos (A porta tancada), de Sartre, és l'obra que l'inaugura.La dirigeix Raimon Molins i l'interpreten Anna Alarcón, Patricia Mendoza, David Verdaguer i Miquel Barcelona. (Fins al 27 de febrer).

Comprar i beure

Pizzeria Fabián Martín

Fa molt, era boxejador. Va deixar el ring per convertir-se en el millor pizzer del món. Des de Llívia i, ara fa un any, des de la seva pizzeria a la via Laietana de Barcelona. Fabián Martín ha estat nomenat per l'associació napolitana de la pizza ambaixador de la pizza napolitana. Ha guanyat dos anys consecutius el campionat mundial. I continua treballant fort. A tothora i amb un únic objectiu: crear cada dia la pizza. El seu local de la via Laietana dóna menjar a barcelonins i a turistes. "A casa meva es pot menjar a partir de 8 euros", diu. Però, també, pizzes sofisticades d'un preu superior. L'última creació és un gelat de pizza, que no té a la carta perquè és molt complicat de cuinar. Sí que hi ha la Diego Armando Messi, una margarita napolitana amb tomàquet Marzano, mozzarella i pernil ibèric. "Però del de debò", apunta. El millor del taller és, sens dubte, ell, el mestre boxejador de pizzes. http://fabian-martin.com/fm/index.php

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_