_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Orfeó Català, Niña Pastori, botiga Woki Organic Market

CORAL Orfeó Català

Sembla que es convertirà en una institució. Si l'any passat el cor principal de l'Orfeó Català va oferir un concert gratuït a la plaça del Rei per agrair als ciutadans el suport rebut després del saqueig del Palau, aquest any repeteixen el concert de nadales. Serà a les set de la tarda del dimarts dia 4 amb una actuació organitzada per l'Ajuntament, en la qual oferiran a cappella nadales tradicionals.

FLAMENC Niña Pastori

L'apropament al Nadal es pot fer des de molts punts de vista. Niña Pastori ho fa des del flamenc, interpretant de manera molt personal temes clàssics com Blancas Navidades, Noche de Paz, o Los Campanilleros. A l'escenari, a la gaditana, que ja té a l'esquena 15 anys de carrera i set discos, l'acompanyaran vuit músics i una ballarina. (De cajón! Festival de Flamenc de Barcelona. Palau de la Música, 21 hores. 26 euros). Comprar i beure

BOTIGA

Woki Organic Market

Barcelona ja té el primer mercat de productes ecològics on es podrà menjar a totes les parades. Un espaiós local de la ronda Universitat acull el Woki Organic Market, on tot el que es pot trobar té certificat ecològic. Hi ha una fleca Baluard amb forn de llenya on s'ofereix pa de Kamut i d'espelta. També hi ha una parada de sushi, una de pasta fresca (la fan allà mateix), una d'hamburgueses vegetarianes, una altra d'amanides, una de carn, una de verdura i fruita i una de wok (aquí el client pot escollir quins ingredients i salses tindrà el seu plat d'arròs o fideus).

Hi ha una gran selecció de cereals, conserves i begudes vegetals, una secció dedicada a menjar per a celíacs, i una cafeteria amb cafès orgànics a granel que a les nits funciona com a cerveseria. També hi podem trobar cosmètica bio.

Woki Organic Market. De 8.00 a 1.00 hores. Ronda Universitat, 20

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_