_
_
_
_
_

Agenda

Concerts

Dijous 21

Standstill. El nou disc, Adelante Bonaparte, ha reclamat la presència d'Enric Montefusco i els seus (L'Auditori, 21.30 hores, 20 euros). Tant és així, que tenen programats més concerts al mateix escenari, com el divendres 22.

Ojos de Brujo. A la FNAC de Diagonal Mar, una de les bandes més heterogènies de la dècada passada presentarà la seva darrera creació. (19 hores. Gratuït).

Divendres 22

Los Suaves. Per als nostàlgics i per als que estimen el rock&roll més autèntic, la mítica banda actuarà també el dissabte 23. (Razzmatazz, 20 hores, 20 euros).

Dissabte 23

The Midnight Travellers. Val la pena veure aquesta banda de rock abans que es prenguin un descans ben merescut. (Bar Elèctric, 23 hores, 3 euros).

Los Coronas i Arizona Baby. Dos grups ben diferents que es coneixen a l'Apolo (20 hores, 18 euros). Tots dos reinterpretaran un repertori format per peces de l'un i de l'altre.

Diumenge 24

Atención Tsunami. En el format del concert-vermut que ofereix l'Heliogàbal (13 hores, 5 euros), es podrà gaudir de prop d'aquest grup madrileny.

Dilluns 25

Pere Ferre Quartet. El Jazzman és potser un dels bars més petits on es fa música en viu. Això sí, sempre jazz i bona companyia. (23 hores, gratuït).

Jonathan Richman. La calidesa pop amb un fort regust ianqui de l'exlíder de Modern Lovers es podrà veure a Barcelona. (Apolo. 20 hores, 15 euros).

Dimarts 26

Sharon Jones & The Dap Kings. Si algú té ganes de gaudir en directe de música soul de debò, té una cita obligada a l'Apolo (20 hores, 23 euros).

Dimecres 27

Me & The Bees. La veu de l'Esther Margarit i les cançons d'aquesta banda trepitgen fort pel que s'anomena escena independent catalana. Val molt la pena descobrir aquest grup. (Heliogàbal. 22 hores, 6 euros).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_