_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Festival de Sitges; Brandon Flowers; Jonas Kaufmann; Fastvínic

CINEMA Festival de Sitges

Tensió, aventura i angoixa, o la barreja de tot això, és el que prometen les pel.lícules que participen en el Festival de cinema de Sitges que comença avui. Vampirs, zombis i el cinema de gènere llatinoamericà protagonitzen l'edició d'aquest any. L'estrenarà Los ojos de Julia, amb Belén Rueda i el clausurarà The Mother's day, amb una dolentíssima Rebecca de Mornay. (Festival de Cinema Fantàstic, 7-17 d'octubre).

ROCK Brandon Flowers

Si parlem de The Killers ens ve al cap un so pop poderós i ballable, reconegut. El seu cantant, Brandon Flowers, ha iniciat una carrera en solitari enguany i presenta a Barcelona el seu primer elepé Flamingo. Flowers encara no pot proposar un so propi, però sí que podem entreveure detalls de rock americà del segle XXI amb protagonisme de la seva veu. Ha canviat d'escenari després d'esgotar les entrades. (Razzmatazz. Dia 8, a les 21 hores).

CANT Jonas Kaufmann

És el millor tenor sorgit a Alemanya als darrers anys. Els teatres d'òpera se'l rifen i els afeccionats l'adoren. Amb la seva veu lírica, d'agut fàcil i tons foscos que li permeten d'abordar el repertori de spinto, ha conquerit Europa. Diumenge fa el seu debut al Liceu de Barcelona cantant lieder, el cicle La bella molinera, de Schubert. Esperem que aviat el puguem escoltar també cantant òpera. (Teatre del Liceu. Dia 10, a les 17 hores).

RESTAURANT Fastvínic

Bons entrepans i bon vi. El segon local que funcionarà sota la batuta de Sergi Ferrer-Salat està a punt d'obrir les portes a Diputació 251, a pocs metres del seu primer local Monvínic, a l'Eixample barceloní. Fastvínic vol retre homenatge al "menjar popular per excel·lència: l'entrepà". A més, hi haurà esmorzars, amanides i altres sorpreses. El vi serà un component fonamental. Cada dia s'oferiran copes d'una vintena de vins catalans. Fastvínic és el germà recent nascut de Monvínic, espai de cultura del vi que va néixer ara fa dos anys. Els entrepans seguiran l'esperit dels plats que es cuinen al Monvínic: els aliments arriben directament del productor a una distància de no més lluny de 200 quilòmetres. Diputació, 251 www.monvinic.com

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_