_
_
_
_
AGENDA

PopArb, el pop català a escena

Mishima, Sanjosex, Dorian i Standstill figuren en el cartell d'aquest any

POPARB

Arbúcies, Girona. 25 i 26 juny

www.poparb.cat

Quan la popularitat del pop independent fet a Catalunya encara era un somni, la iniciativa d'uns quants aficionats a la música va crear el PopArb. Aquest festival va néixer per dues raons: d'una banda, omplia el buit deixat a Arbúcies per un altre festival, l'Acampada Jove, que es va traslladar a una altra localitat; i de l'altra, volia obrir el concepte català a tots els música nascuts a Catalunya amb independència de l'idioma que fessin servir. A poc a poc, el que semblava una iniciativa només amb bones intencions i poques opcions de prosperar va anar agafant cos fins a convertir-se en la veritable passarel·la del pop independent fet a Catalunya. Una bona prova d'això és el cartell que el PopArb ofereix aquesta temporada, on destaquen bandes tan potents com ara Mishima, Delafé y Las Flores Azules, Sanjosex, Els Amics de les Arts, Standstill, Dorian, Roger Mas, The Pinker Tones, Rosa Luxemburg, María Rodés, Mujeres, La Brigada... És a dir, gairebé totes les bandes que, amb l'estètica independent i dins un genèric àmbit de pop, han editat un disc aquesta temporada. Però aquest any, el PopArb fa un pas més i per primer cop ha produït un espectacle que s'estrenarà en exclusiva als seus escenaris. El festival ha posat en contacte Will Johnson, músic nord-americà integrant de bandes com Centro-matic i South San Gabriel, amb els components d'Anímic, una banda de folk-pop catalana amb dos excel·lents discos publicats. Johnson, que serà el primer artista internacional que actuarà al PopArb, i Anímic han estat preparant un repertori conjunt per interpretar el dissabte 26, segon dia del festival (hi haurà un altre concert a la Sala Apolo de Barcelona l'1 de juliol). Un exemple de la bona marxa de la venda d'entrades és el fet que els abonaments amb descompte ja s'han esgotat, només queden abonaments normals i l'abonament que s'ofereix conjuntament per al PopArb i per al Faraday, un altre dels festivals que proven la bona situació del pop independent a Catalunya.

Per primer cop, el festival estrenarà un nou espectacle als seus escenaris

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_