_
_
_
_
AGENDA

Recomenem...

Chacho Boadas, Raimon, Wolf, Pawel Rouba

IP HOP Chacho Brodas

Projecte de Griffi, el que va ser productor i discjòquei de Sólo Los Solo, un dels grups de referència dels darrers temps. Hip-hop, funk i soul urbà servit per una formació amb molta varietat de veus (Tremendo, Aqueel, M'Baka, etcètera) i amb la perícia i estil de Griffi als plats, ritmes i sons. Una de les millors formacions de hip hop d'Espanya. (Sidecar. Dia 25. 22.30 hores. 15 euros).

CANÇÓ Raimon

L'any passat es van celebrar els 50 anys de la cançó Al vent (i amb aquesta del naixement de la nova cançó). Ara, ja sense celebracions, les cançons de Raimon segueixen sonant en present mostrant la mateixa passió i la tremenda capacitat (augmentada per l'experiència) per transmetre sensacions. Tot i això, al llarg del concert apareixeran tres o quatre noves cançons mostrant que el futur segueix obert. (Auditori de Barcelona. 25 de març. 21 hores. 20 euros).

LLIBRE

D'entre els 85 kilòmetres de prestatgeries de l'Arxiu Secret Vaticà ha tret el professor alemany Hubert Wolf la informació per vestir El Papa i el diable: (Pagès, 22 euros), tan acurada com delicada investigació. Aprofitant que el 2003 es van obrir les actes dels representants del Vaticà a Munic i Berlín entre 1922 i 1939 i, el 2006, les del pontificat de Pius XI, l'autor explica per què el Mein Kampf no era a l'índex de llibres prohibits i com el 1933 el Vaticà pactà amb el Tercer Reich.

EXPOSICIÓ

Exposició dedicada a un gran mestre de pantomima, de teatre, d'educació física, però també d'una forma excelsa d'entendre l'art i la vida, Pawel Rouba, el gest que perdura ens acosta a l'actor, director i professor polonès que va deixar una empremta imborrable a Catalunya. A través de filmacions, fotos i objectes és possible endinsar-se en la personalitat polièdrica d'un home inoblidable. (Institut del Teatre de Barcelona, Comprar i beure

Comprar i beure

BAR Viblioteca

Els vins són com els llibres, hi ha els grans clàssics i els nous. Un bon lloc per gaudir dels primers és la biblioteca. I un lloc diferent per gaudir dels segons és la Viblioteca, un local intimista situat al cor de Gràcia que satisfarà els paladars dels més experts —hi ha més de 150 referències nacionals— i descobrirà noves sensacions als que s'iniciïn en la cultura vinícola. Els sommeliers Cedroir Peraut i Yolanda Villegas van obrir aquest local intimista ara fa un any perquè el bar que tenen a pocs metres, al carrer Verdi, se'ls quedava petit. "Fa nou anys la majoria de clients ens demanaven el vi més econòmic, però ara volen saber escollir". I si pot ser saber acompanyar-lo (o maridar-lo en l'argot sommelier) del producte ideal, com un bon assortiment de formatge o embotit. "El que intentem és tenir vins difícils de trobar", explica en Cedroir. "Si, per exemple, el típic a la Ribeira Sacra és el vi negre, doncs nosaltres apostem pel vi blanc". (Viblioteca, Vallfogona 12).fins al 30 de març, de dilluns a divendres, de 10 a 20 h).

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_