_
_
_
_

La Rebotiga

Metges catalans, Història del temps...

L'advocat Michael Haller rep en herència el bufet d'un col·lega de professió que ha estat assassinat. Mentre prepara el judici de l' afer Elliot , un cas que implica un magnat del cinema i li pot donar fama i diners, Haller haurà de col·laborar amb l'inspector Harry Bosch, com sempre disposat a tot per arrestar l'assassí, fins i tot posar en perill la vida del mateix advocat. Una barreja de novel·la policíaca i judicial per a l'últim text del guanyador del Pepe Carvalho 2009. El veredicte de llautó. Michael Connelly. Club Editor. 446 pàgines. 21 euros.

Trueta, Dexeus, Puigvert, Broggi, Barraquer... Així fins a quinze cognoms, iniciadors de les nissagues de renom de la medicina catalana. Els metges catalans són els protagonistes d'aquest recull de vivències i anècdotes significatives que el periodista Genís Sinca ha recopilat durant anys d'inves-tigació. Més de cent entrevistes que permeten fer una radiografia de les vides dels nostres professionals de la medicina. Vida secreta dels nostres metges. Genís Sinca. Angle Editorial. 304 pàgines. 20,50 euros.

Quin és el pitjor dia de l'any per visitar Barcelona? Quina probabilitat hi ha que el 22 d'octubre faci sol? Aparentment són qüestions sense resposta i sovint suposarien un mal de cap per als meteoròlegs. Per demostrar que no és així i que sí que hi ha una resposta per a preguntes tan específiques, un físic (Jordi Mazón), un historiador i doctor en geografia (Mariano Barriendos) i un biòleg aficionat a la meteorologia des de petit (Marcel Costa) firmen aquest recull d'anècdotes i petites històries quotidianes que expliquen els fenòmens meteorològics a Catalunya des del segle XVIII. I n'hi ha fins a 365 de diferents, un per cada dia de l'any. El temps a Catalunya dia a dia. Diversos autors. Ara Llibres. 380 pàgines. 21,95 euros.

Una dotzena d'actrius catalanes posen veu a una selecció de contes de Mercè Rodoreda entre els quals figuren Zerafina , Aquella paret, aquella mimosa o La Mainadera . Sota un fons musical interpretat per Daniel Blanch, on hi ha notes d'Erik Satie, Debussy i Mozart, aquest audiollibre narra les interpretacions que actrius catalanes de renom com Anna Lizaran, Sílvia Munt, Montserrat Salvador o Emma Vilarasau, entre d'altres, fan dels escrits de la reina de les lletres catalanes. Dotze dames i una reina. Diversos autors. Enciclopèdia Catalana. 2 CD. 19,95 euros.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_