_
_
_
_

La Rebotiga

Retrat de la 'camorra', diccionaris en català, Toni Batllori...

Retrat de la 'camorra', amb noms i cognoms

L'escriptor i periodista Roberto Saviano és en el punt de mira de la màfia napolitana des que el maig del 2006 va publicar Gomorra, un èxit editorial sense precedents a Itàlia. Empúries publica ara la versió catalana d'aquest llibre que descriu amb tot luxe de detalls, de manera novel·lada però escrupulosament documentada, el potent paper econòmic i social que juga la camorra en la vida napolitana, una organització amb ramificacions a tot el món, inclosa Catalunya. Gomorra. Roberto Saviano. traducció de Pau Vidal. Empúries. 351 pàgines. 19,90 euros.

Quatre dones desvetllen el seu món interior

La dramaturga nord-americana Lisa Beth Kovetz es val de l'humor per burxar, en la que és la seva primera novel·la, en els secrets més inconfessables de les seves protagonistes: quatre dones que treballen en un gabinet d'advocats i que es troben cada dimarts per participar en un club de lectura. La cita acaba convertint-se en un taller d'escriptura eròtica, un pretetx perquè les dones es llegeixin les unes a les altres i desvetllin el seu món interior. El club eròtic dels dimarts. Lisa Beth Kovetz. traducció de Lluïsa Moreno. Proa. 299 pàgines. 18,50 euros.

Vox actualitza els seus diccionaris en català

El segell Vox ha revisat i actualizat tota la seva gamma de diccionaris en català, entre els quals destaca el Diccionari Manual de la llengua catalana, amb 24.000 entrades, adreçat especialment als estudiants i als adults que estan aprenent el català. La col·lecció, de nou diccionaris, no només renova continguts, sinó també la seva imatge: el color taronja de les cobertes n'és ara el principal distintiu. Diccionari Manual de la llengua catalana. VOX. 1.168 pàgines. 20,50 euros.

La política i els seus protagonistes, sota el traç del dibuixant Toni Batllori

El dibuixant Toni Batllori reflecteix amb el seu traç els moments més rellevants de la política catalana i espanyola durant els darrers dos anys i els seus protagonistes. L'editorial Ara Llibres recull les millors tires del dibuixant publicades a La Vanguardia, unes vinyetes amb les quals, segons diu en el pròleg l'escriptor Quim Monzó, Batllori "despulla la innocència, la mala llet, la beneiteria o l'estupidesa dels personatges que cada dia ens donen lliçons de moral política". Ninots (2005-2007). Toni Batllori. Ara Llibres. 124 pàgines, 15 euros

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_