_
_
_
_

Un jove talent madur

Núria Graham presenta la seva maqueta al Foyer del Liceu

La jove cantant Nuria Graham
La jove cantant Nuria Graham

El que li ha passat a Núria Graham no passa gairebé mai: en 10 mesos ha fet uns 70 concerts amb una maqueta no editada i que s’ha venut només a 4 botiges de Catalunya, tres d’elles a Barcelona. Efecte de la xarxa es dirà, ja que aquesta jove (17 anys) de Vic amb pare irlandès i mare catalana, va penjat a Internet algunes versions (Björk, Miike Snow , John Mayer) i uns quants temes propis, però, a diferencia d’altres ídols de la xarxa, no els va promocionar ni ha mantingut activitat digital. Núria, malgrat tot, no perd l’oremus: “m’estimo més no pensar-hi, només penso en fer cançons i gaudir del fet que les meves experiències puguin servir a persones que ni tan sols conec”, diu. I què pot explicar una noia de 17 anys?, podria pensar aquell qui creu que la vida comença amb la maduresa, “les coses que em passen”, respon Núria, “crec que pot ser per cantar un bolero has de haver viscut algunes experiències, però per fer la música que faig no cal haver-ho viscut tot.A més mai havia pensat que seria cantant”, conclou la cantautora a mig camí del folk i del pop.

Núria Graham

Sala Foyer del Gran Teatre del Liceu

Dissabte 14. 21:30 hores

12 euros

I com es gestiona la carrera d’una noia reclamada per tothom, que veu el seu nom piulat a la xarxa per la persona que va al seu costat al metro?: “es diferent a tot”, respon Maria Blay, la seva manager, qui apunta unes normes: “mantenir el respecte pel seu calendari escolar, deixar temps lliure per que pugui preparar exàmens i tenir vida social; consultar amb la seva família les accions previstes i ajudar-la a veure que no pot penjar a la xarxa tot allò que li passa pel cap, una conducta molt pròpia dels joves de la seva generació”.

De moment Núria s’aturarà en breu, prepararà la gravació del seu primer disc i l’editarà desprès de l’estiu, desprès d’un temps de silenci. Així doncs, el concert que oferirà al Petit Liceu dissabte serà de les darreres oportunitat de veure-la en directe aquesta temporada, i a més a més amb banda i tocant tots els temes del seu repertori, “fins i tot els més antics que ja havíem deixar d’interpretar”, conclou aquesta admiradora de Tame Impala, Saint Vincent i Grizzly Bear entre d’altres.

 

 

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_