_
_
_
_

Terrasses amb molta estrella

Hotels exclusius de Barcelona obren les terrasses per atraure el públic local

Jessica Mouzo
Hotels exclusius de Barcelona obren les terrasses per atraure el públic local.
Hotels exclusius de Barcelona obren les terrasses per atraure el públic local.CONSUELO BAUTISTA

Al’aire lliure, sota el so d’una música en directe i fregant el cel de Barcelona amb un gintònic a la mà, arriba l’estiu a la capital catalana. Les terrasses dels hotels més exclusius de la ciutat obren les portes al públic local amb una setmana inaugural de propostes musicals, gastronòmiques i d’oci per a tots els públics.

Més de mig centenar d’hotels participen enguany en la tercera edició de la Setmana de les Terrasses dels Hotels de Barcelona, set dies dedicats a acostar les seves terrasses de luxe als veïns de la ciutat. En la seva primera setmana d’obertura, el Gremi d’Hotels pretén superar els 17.000 visitants que es van comptabilitzar el 2012.

L’organització insisteix a dirigir l’activitat cap a “la gent de Barcelona”, per tal que aquestes terrasses de cinc estrelles siguin vistes com “una alternativa als bars i els restaurants” de Barcelona durant l’estiu. Espectacles de ball, concerts en directe, classes de gastronomia i jocs infantils són algunes de les 180 activitats que proposen els hotelers per celebrar la seva primera setmana amb les terrasses obertes a tots els públics.

Jocs de nens. La màgia i els contaires s’apoderen dels terrats d’alguns dels hotels per a delícia i gaudi dels més petits. Les terrasses del DO Plaça Reial (hoteldoreial.com) i del Grupotel Gran Via 678 (grupotel.com) omplen les seves tardes amb jocs i actuacions de màgia en directe. Mentrestant, el Grums Barcelona (hotelgrumsbarcelona.com) deixa el seu espai en mans dels monstres i les princeses que surten de la imaginació dels contaires de La Xarraca. Per la seva banda, l’H10 Montcada (hotelh10montcada.com) s’uneix a l’oferta infantil amb tallers i jocs a càrrec de monitors professionals.

Mirades inèdites. No ha quedat cap punt cec a Barcelona. Ni un sol amagatall ha resistit l’oferta de terrasses. En picat, des de dalt de la muntanya del Tibidabo, el terrat del Gran Hotel La Florida (hotellaflorida.com) descobreix l’skyline de la ciutat sota l’atenta mirada de la Mediterrània. Mentrestant, a l’altra banda de l’urbs, un antic palau de principi del segle XX reconvertit en hotel acull les tres terrasses del Miramar Barcelona (hotelmiramarbarcelona.es), que regala una altra vista previlegiada de la ciutat, amb els Jardins Forestier de Montjuïc com a testimonis d’excepció.

També en ple centre neuràlgic de la capital catalana, una inusual panoràmica de 360 graus des de dalt de l’hotel Barceló Raval (barcelo.com) regala una mirada de Barcelona des de dins, amb la ciutat estenent-se pels quatre costats. Fins i tot des de l’epicentre urbà ideat per Cerdà, a un costat de la plaça de les Glòries, la terrassa del Silken Diagonal Barcelona (hoteles-silken.com/hotel-diagonal-barcelona) fa evidents els límits de la metròpoli, amb el mar a una banda, la muntanya a l’altra i totes les vistes del port barceloní al davant.

Classes magistrals. De la mà de grans professionals, els hotels de Barcelona han guardat un lloc entre les seves activitats per impartir lliçons magistrals de ball i gastronomia. L’art de la preparació de gintònics i mojitos, o les classes de ritmes llatins com la salsa i la bachata, aniran a càrrec dels mestres que ha convidat l’hotel H10 Casanova (hotelh10casanova.com). Però també, amb la imponent vista de la Mediterrània de fons, hi ha temps per dedicar una estona a la degustació i el tast de vins des del terrat del Barcelona Princess (hotelbarcelonaprincess.com).

Música en viu. Per amenitzar les nits estrellades de la ciutat, s’ha posat en marxa un ampli ventall de concerts i actuacions en directe. La terrassa La Isabela, de l’hotel 1898 (hotel1898.com), regala als seus clients una fusió de músiques amb un DJ i un saxo sonant en viu i a la vegada.

D’altra banda, acollit entre les dàrsenes del port, en una terrassa envoltada de tarongers, l’hotel Eurostars Grand Marina (grandmarinahotel.com) aposta per les nits de concert en el seu piano bar i per les Slow Nights, amb actuacions en directe a ritme de jazz, soul i swing. I també seguint l’estela del jazz i el blues, la terrassa del Majestic (hotelmajestic.es) amb el DJ Carlos U-Soul, o el Omm (hotelomm.es) amb el duo La Khaula, posaran so de saxo a les primeres vetllades estiuenques.

Un altre hotel de la ciutat, l’Alma (almabarcelona.com), amb un dels millors i més acollidors jardins del centre, obrirà d’aquí un parell de setmanes la seva terrassa, que ofereix unes vistes extraordinàries de Barcelona, inclosa la Sagrada Família i la Pedrera. S’hi podrà prendre una copa amb música en directe.

Humor, dansa, compres... Des d’una festa de temàtica àrab a la terrassa del Catalonia Barcelona Golf (hotels-catalonia.com) fins a una visita guiada pel museu egipci de l’hotel Claris (hotelclaris.com), l’oferta d’espectacles que ofereixen les terrasses de la ciutat no deixa lloc a l’avorriment. Els xous humorístics a l’NH Podium (nh-hoteles.es) o al Hilton Barcelona (hilton.com) comparteixen la nit amb una exhibició de dansa contemporània a la terrassa de l’H10 Ítaca (hotelh10itaca.com) i la gran nit de compres que organitza l’hotel Gallery (galleryhotel.com) en el seu mercat hippy-chic d’estil eivissenc.

 

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Sobre la firma

Jessica Mouzo
Jessica Mouzo es redactora de sanidad en EL PAÍS. Es licenciada en Periodismo por la Universidade de Santiago de Compostela y Máster de Periodismo BCN-NY de la Universitat de Barcelona.

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_