_
_
_
_

Recomanem

DISC

El teu viatge

Atzembla
Autoedició, 2012

Per què els joves comencen a fer música? Bàsicament, perquè algun dia escolten uns quants grups que els canvien la vida. Aquesta és la petja d’Obrint Pas o La Gossa Sorda, haver obert un camí creatiu de fusió del folk valencià amb l’ska, el reggae o el hardcore amb esperit combatiu que han seguit desenes de grups. Un d’aquests és Atzembla, èmuls amb substància que, a falta de renovar el discurs, aporten a l’escena melodies cridaneres, un bon acabat (produeix Miquel Gironés) i uns quants temes amb pegada que fins i tot els escèptics xiularien en la intimitat (El teu viatge, Al gran desert o L’última nit).

Projecte escolopendra

Mi#
La CasaCalba, València, 2012

DISC

Havia d’arribar el dia que l’imaginatiu Josep Artés trobara sequaços capaços d’accedir al seu món delirant. Ara Mi# són una banda. Han trobat el seu cau natural en La CasaCalba. I s’han posat en les mans, com a productor, d’un dels pocs músics amb un univers quasi tan psicodèlic, dislocat i estrany com el seu, Pep Toni Ferrer (Oliva trencada). Amb això, temes com ara L’historiador d’Alfarrasí, Brokeback formigonera o Llull Cobain conformen un disc de pop (?) esbojarrat, intencional i terriblement gojós. No intenten fer-ho a casa.

Naufragi en la neu

Esperança Camps
Editorial Bromera,
Alzira, 2012, 214 pàgines

NOVEL·LA

A diferència de la novel·la precedent, la molt recent també Col·lecció particular, que prescindeix de tramoies formals i va al moll de l’os de la història, aquesta vegada Esperança Camps s’hi recrea jugant amb les formes de la narració, bescanviant narradors i fils argumentals, jugant amb els plans de la realitat i la ficció i esmolant el seu estil fins a un grau notable de depuració. Sense oblidar de contar una història que, tot i que no és la seua millor fabulació, atrapa l’atenció del lector. Premi Blai Bellver.

 

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_