_
_
_
_

Pol Guasch comentarà ‘Ofert a les mans, el paradís crema’ al Club del Quadern

L’escriptor parlarà amb els lectors sobre la seva segona novel·la dilluns 13 de maig a les 19h., a l’Estudi Toresky

L'escriptor Pol Guasch.
L'escriptor Pol Guasch.Albert Garcia

Pol Guasch ja escrivia, però el seu nom va sonar fort quan Napalm al cor es va endur el Premi Llibres Anagrama de Novel·la l’any 2021. Molts lectors es van fascinar per la turbulència però també l’amor i l’erotisme que tenien lloc en aquell món apocalíptic d’inspiració rodorediana. A principis de 2024, Guasch tornava a les llibreries amb un nou escenari fosc, aquest cop en flames, on l’autor reflexiona sobre tots els vessants de l’amistat. S’hi poden inscriure en aquest enllaç.

Ofert a les mans, el paradís crema, la segona novel·la de Guasch, ressegueix la història d’una parella d’amics, el Líton i la Rita, habitants d’unes valls indeterminades, ell de ciutat i ella de poble. Viuen l’efervescència i ànsia de llibertat de la vintena en un món lleugerament futur, on les catàstrofes climàtiques són encara més evidents que ara.

Des que s’ha publicat, és una novel·la que ha fet parlar, perquè ens ofereix els discursos del present en un ambient que crema amb l’esperança que el futur ens inquieti. Conversarem sobre amistat, amor, homosexualitat, crisi climàtica, passant per la dicotomia poble-ciutat o les diferències de classe i edat al pròxim Club de lectura de Quadern. Tindrà lloc dijous 9 de maig a les set del vespre, com sempre, a l’Estudi Toresky (carrer Casp número 6), amb Guasch i els lectors.

El Club del Quadern se celebra mensualment i de forma gratuïta per als lectors. Els recordem que l’entrevista inicial de la sessió i un resum es podran recuperar posteriorment en format pòdcast i vídeo. Si tenen qualsevol dubte poden enviar un correu electrònic a quadern@elpais.es.

I l’última sessió abans de l’estiu se celebrarà el dijous 6 de juny, també a les 19h. Eva Baltasar vindrà a conversar amb els lectors sobre la primera novel·la després del Tríptic, Ocàs i fascinació (Club Editor).

Tu comentario se publicará con nombre y apellido
Normas
Rellena tu nombre y apellido para comentarcompletar datos

Más información

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_