_
_
_
_

Sergi Pàmies al Club de lectura

El dijous 11 de gener a les 19h., l’escriptor conversarà amb els lectors sobre ‘A les dues seran les tres’ (Quaderns Crema), segons els crítics de Quadern, el millor llibre de 2023

Sergi Pàmies
Sergi PàmiesJaime Villanueva

Cada desembre apareixen les llistes i resums, i amb elles les preguntes sobre la conveniència de fer-ne. L’objectiu de Quadern és participar de la conversa, eixamplar-la i aprofundir-hi, i una llista del millor de l’any sempre és arbitrària i hermètica. Un suplement cultural, però, no només assenyala i reflexiona sobre la novetat, sinó que també la conserva perquè deixi de ser-ho. És a dir, crea un espai protegit de la roda de la novetat, la informació ràpida i els criteris comercials per garantir que la crítica sigui cada cop més matisada i, a poc a poc, vagi definint els clàssics del futur. Així doncs, vam demanar als crítics de Quadern que triessin els seus llibres preferits de l’any (de qualsevol gènere i escrits originalment en català), en vam fer un resum i en aquesta llista hi podeu trobar una collita de quinze títols sobre els quals considerem que caldrà continuar parlant.

El llibre més votat va ser A les dues seran les tres (Quaderns Crema), de Sergi Pàmies, un recull de contes que ja ens havia fet parlar bastant. Fa uns mesos, en publicàvem un perfil de Joan Burdeus i, evidentment, la crítica de Ponç Puigdevall. El cas és que la conversa continuarà, perquè Pàmies serà el primer convidat de l’any 2024 al Club de lectura del Quadern. Ens acompanyarà a l’Estudi Toresky (carrer Casp, número 6) el dijous 11 de gener a les set de la tarda. Si voleu inscriure-us-hi, ho podeu fer clicant aquí.

Recordem que l’entrevista inicial de totes les sessions es pot recuperar en format crònica, vídeo i pòdcast a la secció “Club de lectura” del web de Quadern i a les plataformes habituals (Youtube, Spotify, etc.).

I aquest 2024, el Club del Quadern continuarà celebrant-se mensualment. Estigueu atents, aviat anunciarem els noms dels escriptors convidats perquè pugueu anar preparant lectures.

Más información

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_