_
_
_
_
_
Concerts

Agenda

Dijous 12

Miquel Poveda. Al cantaor català res no se li resisteix. Des del flamenc més pur fins a versions de poetes catalans. Després de gravar vuit discs, torna a Barcelona amb la col.laboració de Joan Albert Amargós. (L'Auditori. Sala 1. 21.30 hores, 38 euros).

Dani Martín. A Barcelona, el cantant del Canto del Loco presenta Pequeño, el seu disc de debut en solitari, amb ple de temes introspectius i personals. (Festival del Mil.lenni. Palau de la Música, 21 hores, 20 euros. També divendres, 13).

Jam session de blues. Sala Monasterio, 22.30 hores, gratuït.

Divendres 13

Manel Camp i Llibert Fortuny. El pianista i el saxofonista s'uneixen, de nou, en el projecte Populina, després del seu espectacle d'èxit Mozart en jazz. Melodies de sempre i cançons que tots coneixem. (L'Auditori. Sala 1. 21.30 hores, 15 euros).

Tradicionàrius. Comença una nova edició del Festival Folk Tradicionàrius. Entre els mesos de gener i març, grups veterans i novells, tallers, activitats, exposicions, balls i formats nous tindran cabuda en la 25 edició del festival més tradicional. Diversos espais.

The New Raemon + Ferran Palau. Darrer concert de la gira de presentació de Libre asociación, que ha suposat el canvi de les guitarres acústiques per les elèctriques. (Sala Apolo. 20.30 hores, 20 euros).

Dissabte 14

OBK. El mític grup de l'electrònica espanyola són uns veterans. Al maig surt a la venda 20, un recull de tots els millors temes adaptats a les claus electròniques del moment. Abans, els podem escoltar a Barcelona. (Salamandra, 21.30 hores, 21 euros).

Dimecres 18

Ute Lemper. Presenta l'espectacle El Último tango en Berlín, amb el repertori clàssic de la cantant: temes de Brecht i Weill i cançons del cabaret berlinès, però també cançó francesa de Brel, Piaf i Ferre i que arriba fins al món argentí del tango de la mà d'Astor Piazzolla. (Festival del Mil.lenni. Palau de la Música, 21 hores, 32 euros).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_