_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

MÀGIA Decisiones

Al cicle Nadal Màgic de La Seca-Espai Brossa —quin lloc hi ha millor per veure màgia a Barcelona— es presenta amb el seu espectacle Decisiones el dia 4 de gener (fins al 15) el màgic Míchel, un dels més prestigiosos de l'Argentina (La Plata, 1957), amb un registre que va des de la màgia de prop al mentalisme. Ens farà posar la pell de gallina.

OCI Cap d'any d'hotels

Sopar de gala, raïm, música en directe, focs artificials... Si t'interessa saber què fan alguns dels hotels de Barcelona, el gremi té des del 2010 el web Masquehotelbarcelona.com. No hi són tots però sí alguns dels més coneguts. Per exemple, encara queden places per al sopar i la festa de cap d'any a l'hotel Omm o per gaudir d'un sopar de gala a l'Hotel Arts a un preu d'uns 300 euros. Tot inclòs.

http://masquehotelbarcelona.com/

CANÇÓ Rosana

Avui, el Palau de la Música rebrà l'optimisme de Rosana, que porta sota el braç el seu nou projecte titulat ¡Buenos días mundo!, que conté la senzillesa, la naturalitat i l'emoció del seu treball que fa que arribi al cor de centenars de milers de persones. En aquest moment, Rosana està oferint uns concerts madurs, consolidant repertori antic i també apostant per aquests nous projectes. En qualsevol cas, un concert que farà emocionar els seus seguidors.

Menjar i beure

Flors per a l'Any Nou

Aquest any s'ha viatjat menys i s'han decorat més les cases. L'explicació és de María José Tost, que, amb el seu germà Alfons, està al capdavant d'Accions, una gran floristeria amb una petita cafeteria que va obrir fa poc més d'un any al carrer d'Aragó de Barcelona. A Accions decoren les taules d'aquests dies festius amb centres que són com petites joies fetes a partir de productes naturals com les pinyes, les fulles o el bitxo. No hi falten les espelmes ni un servei exprés de bouquets. En un altre lloc de la ciutat, al carrer de Puigmartí, 5, també es comparteix la passió per les flors i pels detalls. Xavier Montardit dirigeix Muguet des de l'any 2000. "Sempre treballem amb cultivadors de prop i productes de temporada, cuidant les formes, les flors i les textures", explica. Montardit recomana dues flors per a la taula de cap d'any: les tulipes vermelles o les amaril·lis en vermell o blanc.

www.accionsbcn.com

www.muguetflorista.com

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_