_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Fotografia; Electrònica; Dansa; Menjar i beure.

FOTOGRAFIA Brangulí

per J. Á. MONTAÑÉS

Les imatges de Brangulí de la Barcelona de principis del segle XX és una de les exposicions, fotogràfiques, de la temporada. La primera retrospectiva de Brangulí reuneix, fins diumenge que ve al CCCB, 300 imatges dels més de 500.000 negatius que va fer, i es converteix, d'aquesta manera, en testimoni d'excepció de la història de la ciutat. Si poden, no se la perdin.

ELECTRÒNICA Guillamino

per J. FOGUET

Amb en Pau Guillamet, amb Guillamino, és difícil que no hi hagi espectacle. Guillamino actua aquest divendres a l'Auditori per presentar oficialment el seu nou disc, Fang (Bankrobber). Serà una cita musical ben especial, on s'interpretaran totes les cançons del nou disc i una selecció de clàssics del grup. A més, acolliran a l'escenari dos convidats especials: Bikimel (que canta dels temes del disc, Viratge) i Carles Sanjosé-Sanjosex.

DANSA Barcelona en Butoh

per J. Á. M.

Dairakudakan, innovadora companyia de butoh del Japó, presenta Paradise in the Jar Oddisey 2001, de Kumotaro Mukai, al Mercat de les Flors. A la llar d'una pacífica família hi ha, sota la taula del saló, un forat que porta a Kochu, un món d'una altra dimensió de dins d'un càntir. Un dels millors treballs de Dairakudakan que, amb motiu de la seva representació a Espanya, comptarà amb l'actuació especial del líder de la companyia, Akaji maro, que no es prodiga.

Menjar i beure

RESTAURANT SantaFe

per MARTYNA ZIENKIEWICZ

Els cuiners Xavier Pellicer i Carlos Piernas (a la imatge) estan darrere del SantaFe, un espai a Vallgorguina construït a l'inici del segle XVIII d'una mida de cinc camps de futbol, on Gaudí acostumava a estiuejar. La natura és la clau de SantaFe, un lloc ideal per fer-hi celebracions diferents i exclusives i gaudir dels productes de temporada preparats en diferents indrets del terreny com el celler, el pou, el forn de llenya o l'era. Així, es pot aprendre a tallar el salmó fumat en cinc parts mentre en un altre espai de la finca es pot tastar la pell fregida d'aquest mateix sal-mó. Hi ha quatre circuits: el tast, l'experiència, el tour i a mida. El preu és a partir de 90 euros, en funció de grups i horaris.

SantaFe, Can Pujades. Carretera d'Arenys a Sant Celoni, Vallgorguina (Barcelona). www.santafe.cat

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_