_
_
_
_
_
AGENDA

Novetats

Dennis Lehane; Ricard Vela; Anatole Broyard; Josep Almirall.

L'ÚLTIMA CAUSA PERDUDA

Dennis Lehane

La Magrana

317 pàgines. 19 euros

Li sona Mystic River i Shutter Island? I la televisiva The Wire? Doncs l'autor d'aquelles dues grans novel.les negres i de cinc dels capítols de la sèrie és també l'autor d'aquest llibre, continuació de Desapareció una noche, on els detectius privats Patrick i Angela hauran de tornar a buscar, 12 anys després, l'Amanda.

GUIA LITERÀRIA DE

CATALUNYA

Ricard Vela

Àtic dels Llibres

263 pàgines. 21,50 euros

Andersen, Stendhal, Casanova, Voltaire, Trotski, Darío... són alguns dels grandíssims autors de tots els temps que van passar per Catalunya quedant-ne ben enamorats i reflectint-ho així a la seva obra. El que digueren queda recollit ara en aquest volum, amb el qual el jove segell barceloní debuta en l'edició en català.

QUAN KAFKA FEIA FUROR

Anatole Broyard

Editorial 3 i 4

184 pàgines. 19,50 euros

Un dels més brillants retrats de la vida cultural de Nova York just després de la Segona Guerra Mundial el fa aquest petit volum de memòries de qui després seria durant 18 anys crític literari, columnista i editor del The New York Times. Gent que s'hi veu? W.H. Auden, Anïs Nin, Erich Fromm, Meyer Schapiro... Un festival.

CASTELLS

Josep Almirall

Triangle Postals

240 pàgines. 12 euros

Història, lèxic, estructura, tots els pilars i les seves característiques, els entrenaments, la música que els acompanya i, fins i tot, els pressupostos (que poden arribar a ser de 150.000 euros anuals). Tot sobre el món casteller en aquest llibre de petit format que, a sobre (marca de la casa editorial), està profusament i bellament il.lustrat.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_