_
_
_
_
AGENDA

Novetats

Quim Vila & Eutanàsia; Els Pets; Anna Roig

MOLTES GRÀCIES

Quim Vila & Eutanàsia Col.lectiva

Salseta Discos. 16 euros

A poc a poc i bona lletra, Quim Vila (Moià, 1968) ha aconseguit fer-se un foradet en el panorama musical català amb una trajectòria coherent. Conegut per la seva facilitat de paraula i per les seves lletres, aquest doble treball Moltes gràcies és la consolidació de qui és, sobretot, un bon músic.

ELS PETS FAN TEATRE

Els Pets

RGB Suports. 16 euros

Efemèride important per a la banda de Constantí: 25 anys. Amb aquest teló de fons apareix Els Pets fan teatre, un disc en directe, enregistrat a Balaguer i acompanyat d'un DVD amb la filmació del mateix concert. El contingut del disc és un recull adient del cançoner que Els Pets han construït per ser una referència del pop d'autor.

BIGOTI VERMELL

Anna Roig i l'ombre de ton chien

Satélite K. 15 euros

Sovint als artistes novells els espanta el segon disc. El nou treball d'aquesta banda penedesenca potser és menys fresc, però encara té espai per a les sorpreses. L'aroma de chanson, optimista però menys innocent, inunda aquest Bigoti vermell.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_