_
_
_
_

Agenda

Concerts

Dijous 7

Tony Levin. Un baixista de renom amb un currículum esgarrifant toca a Bikini a les 20.30 hores (28 euros).

Abyssinians i The Congos. Per als entesos són una llegenda del roots reggae i per als profans un grup amb un ritme infernal. A Razzmatazz, a les 21 hores (25 euros).

Divendres 8

Ivan Ferreiro. Després de dotze anys amb Los Piratas, aquesta veu personal cantarà a Bikini a les 20.30 hores (20 euros).

Joe Crepúsculo. I també Hidrogenesse actuen a la Salamandra de l'Hospitalet fent un homenatge a una altra manera de fer electrònica, i més intel.ligent, a les 22.30 hores (10 euros).

Dissabte 9

Very Pomelo. A la sala 3 de l'Auditori hi ha l'oportunitat de tastar el rock energètic que desborda la generació de grups catalans actuals, a les 20.30 hores (15 euros).

Malú. La cantant madrilenya actua al Sant Jordi Club, a les 21.30 hores, davant d'un públic sempre fidel (26 euros).

Diumenge 10

Oriol Tramvia. Al bar La Confiteria del carrer Sant Pau, cap a les 13 hores, s'ofereix un vermut amb espectacle. Tot gratuït.

Dilluns 11

WTF Jam Session. Com cada dilluns, un grup escollit dels millors músics de jazz de la ciutat s'ajunten per provar, per fer música de banda, a les 21 hores (5 euros).

Dimarts 12

Inspira. Un grup de pop i folk inclassificable, especialista en crear ambients contradictoris i que embolcalla suaument. Seran a La [2] d'Apolo, a les 21 hores (12 euros).

Dimecres 13

Xeic! Subscriure aquesta banda de l'Ebre al corrent folk que irromp en el panorama català és quedar-se curt. Seran a les 21.30 hores a l'Apolo (6 euros).

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_