Selecciona Edición
Conéctate
Selecciona Edición
Tamaño letra
AGENDA

Novetats

Reculls de poemes (1927-1036); Un camell d'Oriente; Geronimo Stilton; La tierra

RECULLS DE POEMES

(1927-1936)

Màrius Torres

Pagès Editors

90 pàgines. 25 euros

Edició facsímil de la primera obra literària del poeta que recull treballs dels seus anys de joventut: mentre cursa els estudis de medicina a Barcelona; quan obre consulta com a metge; i al llarg del primer any d'internament al sanatori de Puig d'Olena. Inclou dibuixos de l'autor.

UN CAMELL D'ORIENT

(Una nadala de Manel)

Il.lustracions de Roger Padilla

Estrella Polar

12,95 euros (llibre i CD)

El 2008, amb el primer disc Els millors professors europeus, el grup Manel es va convertir en el grup revelació del moment. Per Nadal, no hi ha res com un conte amb camells i reis, amb bicicletes i nines, acompanyats d'una cançó inèdita del grup, una nadala tendra i urbana: Un camell d'Orient.

GERONIMO STILTON. Cinquè

viatge al regne de la fantasia

Diversos autors

Destino

320 pàgines. 19,95 euros

L'intrèpid ratolí periodista, a qui li agrada tant escoltar Beethoven com menjar formatge, viu una nova aventura i sent noves olors màgiques: de podrit, de llibre nou i una tercera d'amor veritable. Segur que divertirà molt els més petits que fan que el famós ratolí vengui més que el mateix Larsson.

LA TIERRA

Gran Atlas Geográfico Vicens Vicens

Vicens Vives

568 pàgines. 79 euros

En un gran atles com aquest, elaborat amb l'última tecnologia que permet recórrer qualsevol punt del planeta, totes les xifres són grans: 60 imatges de satèl.lit, 100.000 topònims i més de 600 pàgines. Espanya és objecte d'un estudi exhaustiu i un tractament detallat a través de 24 mapes temàtics i 38 gràfics de suport.

* Este artículo apareció en la edición impresa del Jueves, 23 de diciembre de 2010