_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Cinema; Cobla; Clàssica ; Comprar i beure

CINEMA Off Cinemart

Cinemart (Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona) se celebrarà per primera vegada la primavera del 2011. Però, per anar fent boca, de tant en tant s'oferiran avanços, amb estrenes de films d'autors contemporanis. El primer tast inclou la multipremiada Tokyo Sonata, de Kiyoshi Kurosawa, o Tournée, de Mathieu Amalric. (Cinemes Verdi Park, del 16 al 19 de desembre).

COBLA Miguel Poveda

Cantaor i músic arriscat, el barceloní Miguel Poveda tancarà la seva gira Coplas del querer els 16, 17, 18 i 19 de desembre vinents al teatre Coliseum, després d'un any i mig a casa. La gira obeeix a la presentació del doble disc amb el mateix nom que recull les cobles que a Poveda li venien de gust, les que li encanten. Tot i que els concerts giraran al voltant d'aquest àlbum, Poveda ha promès sorpreses nadalenques i una mica de poesia.

CLÀSSICA Fabio Luisi

Ha agradat, i molt, dirigint, al fossà del Teatre del Liceu, Falstaff, de Verdi, en cartell fins al 29 de desembre. I diumenge i dimecres, ara de protagonista, l'italià Fabio Luisi puja a l'escenari del coliseu de la Rambla per dirigir l'Orquestra i Cor del Liceu en un concert dedicat a Brahms. Una oportunitat més per gaudir d'aquest sensacional director, seriós i rigorós, i a la vegada càlid i lluminós. (Teatre del Liceu. Dia 19 de desembre, 17 hores i dia 22 de desembre, 20 hores).

Comprar i beure

'Crisis corner' a Onland

El món serà dels qui plantin cara a la crisi i també dels qui ens ho posin fàcil a la resta perquè no haguem de renunciar al que ens agrada. Els fans de marques com Petit Bateau, Lupita Corazón, Gorni Kramer, Ikks o O Belgium estan de sort perquè a les dues botigues Onland, una a l'Eixample i l'altra al cor del Born, es ven —fins dissabte, correu!— roba d'altres temporades a preus que fan riure.

Una caçadora de Miriam Ponsa o uns pantalons de Josep Abril a 40 euros són algunes de les gangues que es poden trobar en aquests dos racons, que es caracteritzen pel minimalisme de les peces.

"Volem permetre que els qui apostaven per la moda independent no llancin la tovallola", expliquen els seus propietaris, Elena Castaudi i Michele Gilli que també han creat la firma Onland, que distribueixen a la botiga. Onland. (València, 273 i Princesa, 25).

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_