_
_
_
_

Agenda

L'ESTRELLA DEL DIABLE

Jo Nesbo

Traducció de Laia Font

Proa. 453 pàg. 19,90 euros

Jo Nesbo (Oslo, 1959) i l'inspector Harry Hole s'han fet un lloc en els clàssics moderns del gènere negre. En la cinquena entrega del policia (tercera en català després de El pit-roig i Nèmesi), un criminal en sèrie es dedica a tallar dits de la mà esquerra de les víctimes i a posar-los diamants vermells de cinc puntes, signe diabòlic.

ALFABETS. ASSAIGS DE LITERATURA

Claudio Magris. Traducció d'Anna Casassas. Edicions de 1984

478 pàg. 22 euros

El reconegut autor de El Danubi i creador del terme Mitteleuropa també ha tingut, és clar, uns orígens com a lector i uns llibres que l'han marcat molt. De Salgari (i Els misteris de la jungla negre) a Svevo, Goethe o Tolstoi apareixen en aquest llibre recull de textos on reflexiona sobre vida i literatura i el concepte de crisi (espiritual).

PLURALISME I INTERCULTURALITAT

Raimon Panikkar

Fragmenta Editorial

390 pàg. 29,50 euros

L'individualisme pertorba l'harmonia i acaba amb el concepte de persona. I, com que la cultura moldeja les persones, les diferències culturals són també humanes: no poden deixar-se de banda. Sobre aquestes premisses giren els articles de la tercera entrega de l'opera omnia sobre el filòsof català recentment desaparegut.

LA TIETA MAME

Patrick Dennis

Traducción de Francesc Parcerisas. Quaderns Crema

380 pàg. 19,50 euros

112 setmanes a les llistes dels més venuts als EUA i, el primer any (1955), vendes de 5.000 exemplars a la setmana. És la novel.la humorística de Patrick Dennis (1921-1976), amb les vicissituds d'un nen orfe de 10 anys sota l'ala d'una de les tietes més surrealistes de la història de la literatura.

Concerts

Dijous 16

Víctor de Diego Group. Un dels músics més interessants del jazz barceloní. (Centre Cívic Can Deu. Barcelona, 21 hores. 5,35 euros).

Joaquín Sabina. Torna un dels grans triomfadors de la temporada. (Palau Sant Jordi, 21.30 hores. 28 a 55 euros).

Limp Bizkit. Un dels grups pioners del "nu metal" descarregant la seva ferocitat. (Razzmatazz, 20.30 hores. 28,30 euros).

G.R.A. Trio i Vicenç Solsona. Dues bandes catalanes obren el X Festival de Jazz de Girona. (La Planeta, Girona. 22 hores. 10 euros).

Divendres 17

Chayanne. El cantant de Puerto Rico segueix fidel al seu estil romàntic. (Palau Olímpic de Badalona, 21.30 hores. 33-37 euros)

Dissabte 18

Supertramp. Veterans inesgotables celebrant la seva gira del 40è aniversari. (Palau Sant Jordi, 21.30 hores. 39 a 72 euros).

Diumenge 19

Lacuna Coil. Sons gòtics i metàl.lics servits pel darrer treball del grup, Shallow Life. (Razzmatazz, 19 hores. 23,20 euros).

Matteo Sacilotto Quartet Tribute to Nino Rota i Andreu Martínez Trio. Doble concert matinal i a l'aire lliure al festival L'Hora del jazz. (Plaça de la Vila de Gràcia, 12 i 13 hores. Gratuït).

Al Copley i Philippe Le Jeune. El festival de Blues de Barcelona tanca amb aquest concert doble de dos pianistes efervescents. (Poliesportiu Valldaura, 17.30 hores. Gratuït).

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_