_
_
_
_

Agenda

I també..., concerts, teatre, cites de la setmana

'Contra el progrés'. Què passaria si un dia un nen negret dels documentals aparegués, de cop i volta, assegut al sofà de casa? I si les foques es rebel.lessin contra els humans i comencessin a tornar-nos les atrocitats que els hem fet? I si la caputxeta vermella hagués perdut la innocència? Aquestes són algunes dels temes dels set contes que tracta aquesta comèdia agra i gamberra creada per Esteve Soler i dirigida perJoan Maria Segura, que avui estrena la companyia Teatre al detall. Com un mirall de fira, l'obra deforma la realitat, l'exagera i la ridiculitza. (Tantarantana. Fins al 18 de juliol. Dimecres a dissabte, 21 hores; diumenges, 19 hores. 14-16 euros).

'La vida por delante'. Concha Velasco torna al Teatre Goya amb aquesta obra dirigida per Josep Maria Pou en la qual encarna una exprostituta jueva supervivent d'Auschwitz. Racisme, tolerància entre cultures i religions, solitud o l'eutanàsia són alguns de les temes que aborda aquest text que en l'anterior etapa van veure 64.000 persones. (Teatre Goya. Fins al 8 d'agost, 18, 18.30, 21 i 22 hores, segons els dies. 23-29 euros).

'La nit de Satie'. Tots els visitants de la mostra Picasso versus Rusiñol podran gaudir, al vestíbul del Museu Picasso, el repertori íntegre per a piano del compositor Erik Satie. En un segon espai, a la planta baixa, es presentaran les peces més significatives d'aquest repertori. (Museu Picasso. 9 de juliol. De les 16 a les 22 hores. Inclosa amb el preu de l'entrada).

'Mecal Air'. En plena naturalesa i sense sortir de la ciutat és possible passar una bona estona veient cinema, acompanyats de música i barbacoa. Els divendres a la tarda-nit el Poble Espanyol ha programat sessions temàtiques de curtmetratges. Demà un especial de curts sobre sexe amb un títol suggeridor: Toca'm aquí. Aquí no, aquí. (Poble Espanyol. Divendres fins al 10 de setembre. 20-22 hores. 5 euros, 2 euros amb flyer).

'Nit portuguesa'. Com a activitat paral.lela a l'exposició Impressions i comentaris, que exhibeix les fotos de joves artistes portuguesos, s'ha organitzat una nit on la visita anirà acompanyada de música punxada pels Djs Cap Terra: bases rítmiques i propostes alternatives. (Fundació Foto Colectania. De 20 a 24 hores. Gratuït).

Concerts

Dijous 8

Els Pets+Els Amics de les Arts. Doblet de pop català. (Poble Espanyol, 21.00 hores. 18-26 euros).

Divendres 9

Pony Bravo. Barreja andalusa. (Heliogàbal, 22.00 hores. 6 euros).

Salif Keita. Místic i màgic. (Girona, 22 hores. 15-30 euros).

Dissabte 11

Anouar Brahem. De cambra i transcultural. (Girona, 22 hores. 15-20 euros).

Dimarts 13

Morcheeba. Edwards torna amb el grup. (Apolo, 21.30 hores. 30 euros).

Teatre

El fill de Latung La La, de David Ymbernon. (Sala Ovidi Montllor. Del 8 al 11 de juliol. 21 hores. 16 euros).

La trastienda del Polvorí, del Teatro de los Sentidos. (El Polvorí de Montjuïc. Del 8 de juliol a l'1 d'agost. 20 i 22.30 hores, segons els dies. 22 euros).

Almuerzo en casa de los Wittgenstein, de Thomas Bernhard. Director: Josep Maria Mestres. (Teatre Romea. Del 10 de juliol a l'1 d'agost. 18.30, 21.30 i 22 hores, segons els dies. 17-28 euros).

Fast Forward. Fuyuki Yamakawa, Masako Yasumoto, Stringraphy Ensemble i Maywa Denki: l'escena emergent del Japó. (CCCB. 10 i 11 de juliol. 20, 21.45 i 23.15 hores, segons els dies. Des de 6 euros).

Bereshit. La història més bella del cosmos, de Pep Bou i Jorge Wagensberg. (Sala Ovidi Montllor. Del 14 al 25 de juliol. 21 hores. 25 euros).

Dansa

Dies Irae; en el Rèquiem de Mozart, de Marta Carrasco. (TNC. Del 8 a l'11 de juliol. 18, 20 i 21.30 hores, segons dies. 22 euros).

Buto. Dead 1 (Ko & Edge Co.) i Quick silver, de Ko Murobushi. (Teatre Lliure. 10 i 11 de juliol, 20.30 hores. 24 euros).

Música

Nits de música. B.I.B., Sons-Nús, Saadet Turcos & Hans Koch, Spohie Ángel i Olivier Benoit. (Fundació Joan Miró. 8, 15, 22 i 29 de juliol. 20.30 hores. 10 euros).

Adriana Calcanhotto. (Teatre Grec. 10 de juliol, 22 hores. 16-35 euros).

Banda Municipal de Música. Àries i sarsuela. (Teatre Grec. 11 de juliol, 22 hores. 16 euros).

Jordi Saval i Hespèrion XXI. (Teatre Grec. 12 de juliol, 22 hores. 16-26 euros).

Ilia Hug. Esbossos. (Plaça del Rei. 12 de juliol, 22 hores. 22 euros).

Danilo Pérez. (Plaça del Rei. 13 de juliol, 22 hores. 22 euros).

www.bcn.cat/grec

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_