AGENDA

Recomanem...

Maria del Mar Bonet; Chris Isaak; 'Olive Kitteridge'; Joan Fontcuberta

MÚSICA Maria del Mar Bonet

Maria del Mar Bonet acaba de publicar un disc simfònic i ja està embarcada en una altra aventura. Aquesta vegada, envoltada de 150 veus (la Coral Cantiga dirigida per Josep Prats), interpretarà el Llibre d'Amic e Amat de Ramon Llull, presentarà melodies tradicionals com El Cant de la Sibil·la i una cançó de Bruce Springsteen. (Escales de la catedral de Girona. XI Festival de Músiques Religioses i del Món. 28 de juny, 22 hores).

POP-ROCK Chris Isaak

Veu i estampa. Veu càlida i masculina, estampa roquera, barreja de rock and roll, pop, country i rockabilly. Amb influències d'Elvis, Roy Orbison. Chris Isaak semblava que tocaria el cel, i potser s'ha quedat als núvols, però la seva música, les seves balades i la seva veu continuen vigents. Amb un disc recent en directe publicat aquest any, Isaak repassarà el repertori que l'ha fet popular després de més de 20 anys de carrera. (L'Auditori. 30 juny, 20.30 hores, 35-45 euros).

LLIBRE 'Olive Kitteridge'

"Una dona d'emocions ferotges, amb moments que s'encega, sobretot com més propera sigui la gent amb qui tracta". Així descriu la nordamericana Elizabeth Strout la protagonista que dóna nom a la seva novel.la Olive Kitteridge (Edicions de 1984; El Aleph, en castellà), Pulitzer 2009 i, des d'ahir, també premi dels llibreters catalans. Són 13 narracions amb aquesta mestra retirada com a fil conductor, amb què es cusen tots els botons del drama humà: desig, gelos, amor, desesperació.

Lo que más afecta es lo que sucede más cerca. Para no perderte nada, suscríbete.
Suscríbete

ART Joan Fontcuberta

Manuel Mayoral busca un nou camí per posar en valor el seu fons mitjançant la mirada d'artistes contemporanis. 'Resiliència' és el comentari irònic i alhora punyent que fa el fotògraf Joan Fontcuberta a una tria estel·lar d'obres, que han aguantat molt bé el pas del temps, realitzades per artistes destacats en la darrera dècada del franquisme com Canogar, Equipo Crónica, Millares, Saura i Tàpies. (Manuel Mayoral. Galeria d'Art. Consell de Cent, 286. Fins al 30 de juny).

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS