_
_
_
_
AGENDA

'Curts' i barbacoa al capvespre

Mecal Air proposa divendres d'estiu cinematogràfics al Poble Espanyol

MECAL AIR (CURTS,

MÚSICA I BARBACOA)

Plaça del Baluard del Poble

Espanyol. Montjuïc

Entre 2 i 5 euros

A l'abril es va celebrar l'última edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona, Mecal, en què es van exhibir 400 curtmetratges de 40 països. Ara Mecal proposa per als capvespres dels divendres de juny a setembre una nova edició de Mecal Air. Un còctel en el qual es barreja la música, els curtmetratges i la barbacoa —l'any passat era el sushi— al Poble Espanyol. L'escenari no pot ser millor: una posta de sol en una terrassa a Montjuïc: amb hamaques incloses i cervesa.

En la sessió inaugural, el 4 de juny, es projectarà el millor de l'edició passada del festival i hi haurà servei de barra i barbacoa tota la nit. A més, aquells que s'acostin de 20.00 a 21.00 hores tindran cervesa gratuïta. Alguns dels curtmetratges que es podran veure divendres són Jenny and the Worm (la història de dos rockers que fan cantar un cuc), escrit pel director i escriptor Ian Clark; i Tennis Elbow, un muntatge amb fotografies de tenistes dels anys setanta.

No obstant això, cada divendres s'oferirà un programa temàtic: de sexe (Tócame aquí. Aquí no, aquí), amor (Te quiero. Por cierto, ¿cómo te llamabas?), gàngsters, (Bang Bang), estiu (Las 3 S: Sea, sex and sun), música (Soy raro, en vez de hablar canto), esports de lluita (¡Qué ostia me has dado!) i terror. En aquesta última temàtica, la pantalla, que normalment s'ubicarà a la plaça del Baluard, es canviarà per un petit bosc que hi ha a pocs metres per donar-li una atmosfera especial, amb decorat inclòs.

La programació de moment és un secret. "Volem que sigui una sorpresa, que la gent s'ho prengui com una invitació a casa d'un amic que els projectarà curmetratges. El que volem és que el públic es preocupi només de relaxar-se en un jardí amb vistes nocturnes a Barcelona", explica Roberto Barrueco, director de Mecal. "Per això hem escollit un espai on hi caben 250 persones", afegeix.

Es projectaran 216 curts —el que sí que se sap és que tots formen part de la secció internacional de Mecal— entre animació, videoclips, anuncis de creatius publicitaris i documentals de música.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_