_
_
_
_
AGENDA

Gato Pérez rep homenatge de 'Rambleros'

LA NIT DEL GATO PÉREZ

(dia 26). HAN TANCAT LES

RAMBLES, de Carles Flavià (dia

27). LÁSTIMA QUE TERMINÓ, de

Pavlovsky (dia 28). Tots, 20 euros.

Fa 20 anys de la desa-parició de Gato Pérez, l'argentí que va renovar la rumba catalana, amb clàssics com Todos los gatos son pardos. Demà, Rambleros li ret homenatge en un concert protagonitzat per Derrumband, una banda formada per 15 músics, als quals se sumaran Sisa, Estrellas de Gràcia, Dani Txarnego i Carme Canela, amb qui repassaran els temes del cantant desaparegut.

Serà un de les últimes activitats que acollirà Rambleros, el festival obstinat a recuperar l'ebu-llició sociocultural que va viure l'avinguda entre els anys 60 i mitjans dels 80, i que acabarà congregant prop de 120.000 persones "malgrat el fred", segons els organitzadors. Avui mateix, amb totes les entrades venudes, La Banda Trapera del Río torna a tocar a Barcelona després de 30 anys. Dissabte, Carles Flavià, que va afirmar que la rumba era tan catalana com la sardana, protago-nitzarà el "programa de ràdio" Han Tancat les Rambles, on repassarà els problemes i les possibles solucions d'aquest carrer.

Diumenge acaba Rambleros i és l'última oportunitat de veure Rebels amb Causa, l'espectacle dirigit per Joan Ollé amb textos de Nazario, Pau Riba o Javier Voltes, i interpretat per Montserrat Carulla, Ivan Benet o Ángel Pavlovsky. Aquest showman de llengua afilada serà l'encarregat de posar punt final amb Lástima que terminó.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_