_
_
_
_

La Rebotiga

Llibre inèdit de Tolkien, receptari català, Londres i la guerra...

El llibre inèdit de Tolkien, en català

John Ronald Reuel Tolkien, autor d'El Senyor dels Anells, va començar a escriure Els fills d'en Hurin el 1918, el va revisar diverses vegades i quan va morir, el 1973, no l'havia donat per acabat. El seu fill Christopher ha treballat durant tres dècades amb els esborranys del seu pare i ha completat amb una introducció aquesta obra inèdita, una història tràgica de passions i guerres entre la Llum i la Foscor, il·lustrada per Alan Lee. Homes, nans, orcs i dracs lluiten pel domini de la Terra Mitjana. Els fills d'en Hurin. J. R. R. Tolkien. Columna. 19,95 euros

Edició divulgativa del primer receptari català

El receptari més antic de Catalunya, El llibre de Sent Soví, una obra anònima escrita a la primera meitat del segle XIV, apareix en edició divulgativa a cura de Joan Santanach. El llibre conté un glossari de mots per facilitar-ne la comprensió als lectors poc acostumats als textos antics. L'obra és fruit d'una complexa tradició manuscrita, amb múltiple còpies i lectors que hi van deixar la seva empremta. Inclou una setantena de receptes, entre elles la d'un dels plats més fastuosos de l'Edat Mitjana: el paó a l'ast servit amb les plomes del cap i la cua. El llibre de Sent Soví. Editorial Barcino. 18 euros

Secrets a Londres entre llums antiaeris

Després de publicar tres novelles brillants sobre els baixos fons victorians, la britànica Sarah Waters ambienta el seu nou llibre en la Segona Guerra Mundial. L'autora abandona aquí la descripció en primera persona -que usava en les primeres obres per descriure les confidències íntimes de les seves heroïnes- i adopta la tercera persona per narrar la història de quatre londinencs que entrecreuen les seves vides en un paisatge apocalíptic, de llums antiaeris i incendis. La ronda de nit. Sarah Waters. La Magrana. 460 pàgines. 23 euros.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_