_
_
_
_
_

Una casa molt enrotllada

"Un cau de mil secrets", el musical de la Pedrera

Ana Pantaleoni
Un moment de l’obra Un cau de mil secrets de la Pedrera.
Un moment de l’obra Un cau de mil secrets de la Pedrera.

No és una casa normal. És una casa màgica, Un cau de mil secrets. Així es diu el musical que es pot veure fins a l’1 de desembre a la Pedrera. Amb 50 minuts n’hi ha prou per adonar-se del que amaga la Casa Milà i que de pressa que ho entenen els més petits. Aquest musical, per a tots els públics, està produït per la Fundació Catalunya-La Pedrera i està creat i escrit per Piti Español, amb música de Joan Vives. L’interpreten cantants-actors d’El Musical Més Petit.

UN CAU DE MIL SECRETS

La Pedrera

www.lapedrera.com/es/un-cau-de-mil-secrets-2013

Els personatges, amb nou cançons en directe, assisteixen perplexos a l’aparició de Graziel, un paleta que va participar en la construcció de la Pedrera. El jove viatja en el temps i els explica com és la seva vida com a ajudant de l’arquitecte Antoni Gaudí. Les cançons deixen els nens de l’auditori immòbils, amb missatges com “pensar sense por”, “cal arriscar”, “a la vida és impossible tenir-ho tot”.

“Un cau de mil secrets és un espectacle escrit i musicat especialment per ser representat a l’auditori de la Pedrera amb la intenció de fer una aproximació diferent a un edifici tan emblemàtic”, explica Rosa Maria Plans, responsable de creació de la Pedrera. “L’objectiu és mostrar l’originalitat fascinant de l’obra de Gaudí i donar una visió general de la Casa Milà i de la Barcelona de principis del segle XX i, alhora, incidir en alguns aspectes educatius, com ara la conveniència d’observar per poder anar més enllà de les aparences”. La trobada amb un noi del passat desperta diferents sensacions i explica que ser estrany no és dolent perquè és la gent diferent la que mou el món.

 

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Sobre la firma

Ana Pantaleoni
Redactora jefa de EL PAÍS en Barcelona y responsable de la edición en catalán del diario. Ha escrito sobre salud, gastronomía, moda y tecnología y trabajó durante una década en el suplemento tecnológico Ciberpaís. Licenciada en Humanidades, máster de EL PAÍS, PDD en la escuela de negocios Iese y profesora de periodismo en la Pompeu Fabra.

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_