_
_
_
_
_
AGENDA

Novetats

George R. R. Martin; Walter Isaacson; Ramon d'Abadal; Gaspar Hernàndez i Jordi Llavina.

XOC DE REIS

George R. R. Martin

Alfaguara

882 pàgines. 25 euros

Puntual arriba la segona entrega de Cançó de gel i foc que, com l'anterior i la tercera, obtingué el premi Locus a la millor novel.la de fantasia. Com a metàfora del caos que impera als Set Regnes, un cometa esquinça el cel, un cavaller de la ment s'enfronta a una dona sacerdot i els salvatges baixen de les Muntanyes de la Lluna per arrasar la Terra Baixa.

STEVE JOBS. LA BIOGRAFIA

Walter Isaacson

Rosa dels Vents

624 pàgines. 23,90 euros

Dietes espartanes i compulsives; filosofia zen com a codi espiritual,ro-màntic... però també un home que no va voler donar ni un dòlar a un de l'equip inicial d'Apple quan les coses van començar a anar bé, perfeccionista fins al despotisme i que dividia el món entre "il.luminats i capullos". Jobs era dels primers, és clar, però així de contradictori com el dibuixa el periodista i expresident de la CNN i de Time.

ELS PRIMERS COMTES CATALANS

Ramon d'Abadal

La Magrana

478 pàgines. 26 euros

Els orígens de Catalunya estan lligats a la Casa de Barcelona i a Guifré el Pelós; i la "marxa a la sobirania" comtal va ser més fruit del desgast de la dinastia carolíngia que d'una voluntat inicial i interna d'independència. Són les tesis d'aquest clàssic de 1958 ("encara no superat") del mestre de l'alt-medieval a Catalunya, feliçment reeditat tal com justifica Josep Maria Salrach en el pròleg.

CONTES PER SER FELIÇ

Gaspar Hernàndez

i Jordi Llavina

Estrella Polar

196 pàgines. 17,95 euros

La por, l'empatia o la resiliència al costat dels més clàs-sics conceptes de la por, la tristesa o la timidesa són alguns dels 20 conceptes que fan d'eix d'altres tants contes d'aquest particular llibre, il.lustrat per Marc Sardà i escrit pel director del programa L'ofici de viure de Catalunya Ràdio (Hernàndez) i per un escriptor i pare (Llavina).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_