_
_
_
_
_

Agenda

Concerts

Dijous 17

Madeleine Peyroux. Un còctel deliciós entre jazz i blues, al Palau de la Música a les 21 hores (de 20 a 54 euros). Ve amb el seu darrer disc a sota el braç, de la mà del Festival de Jazz.

Nico Roig. Viu entre Bèlgica i Barcelona, apadrinat per Pau Vallvé i avui actua a les 22 hores a l'Heliogàbal. Una molt bona carta de presentació (6 euros).

Divendres 18

Ryuichi Sakamoto. Poc es pot dir d'algú que és una referència en si mateix. Entre la música electrònica i l'experimental del compositor japonès, el Palau de la Música serà un punt lluminós en el Festival de Jazz. A les 21 hores (18 euros).

The Pepper Pots. Un autèntic grup de soul amb unes cançons ben girbades i plenes de ritme. A les 21 hores a la sala Luz de Gas (18 euros).

Dissabte 19

Élena. A l'Auditori es farà la presentació de luxe per al nou disc del grup que lidera Helena Miquel, a les 21.30 hores (15 euros). Cal anar-hi.

Dorian. No només és un grup de moda, és un grup que cal veure en directe. A la sala Apolo, a les 21.30 hores (11 euros).

Diumenge 20

Elbow. Canvi de sala per a aquest gran concert, dintre del cicle Imperdibles San Miguel. Ara a la sala Apolo, a les 21.30 hores (2o euros).

Marc Martin Trio. La música és important, però qualsevol excusa per treure el cap a la famosa cocteleria Milano, a prop de la plaça Catalunya, és bona, a partir de les 20.30 hores.

Dilluns 21

Debout sur le Zinc. Per saber què s'està coent a l'escena francesa actual, cal anar a Razzmatazz a les 20.30 hores (12 euros).

Dimarts 22

The Rapture. Gran oportunitat per gaudir d'aquesta banda de Nova York, cardinal per entrendre l'indie d'avui. A Razzmatazz, a les 21 hores (25 euros).

Dimecres 23

Tres Tristes Tigres. Una cita amb el bolero de qualitat. Apuntin: a les 22.30 hores, al mític Harlem Jazz Club (6 euros).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_