_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Festival de Sitges; Trobada Espanya-Àfrica; David DeMaría; Galeria Nise en Scène.

CINEMA Festival de Sitges

El festival de cinema de Sitges arrenca amb la projecció d'Eva, una història de robots, debut en la direcció de Kike Maíllo. La clausura, el dia 16, serà a càrrec de La Roca, de John Carpenter. Entremig, 11 dies plens de cinema en els quals s'han programat 270 pel·lícules. No hi faltarà el tradicional Zombie Walk, el divendres 11, en el qual aquests éssers ompliran la ciutat. http://sitgesfilmfestival.com/cat

DANSA Trobada Espanya-Àfrica

El coreògraf de Johannesburg Gregory Vuyani presenta l'hipnòtic espectacle Beutiful me, on interpreta tres solos dels creadors Akram Khan, Faustin Linyekula i Vicent Sekwati. Aquesta actuació i la de la Compañía Nómada de Canàries, dirigida per Roberto Torres, que presenten Que corra el aire, amb ballarins de Mali, Burkina Faso i el Senegal, formen part de la II Trobada Coreogràfica Espanya-Àfrica organitzada per Casa Àfrica. (Mercat de les Flors, 8-11 d'octubre).

POP David DeMaría

Sí, pot ser ensucrat. Sí, pot sonar a tòpic. Però David DeMaría sap fer concerts. A més, dissabte serà al Palau de la Música, un espai recollit on les seves fanàtiques descobriran un punt íntim i treballat d'aquest intèrpret. Potser serà moment per fer memòria i adonar-se que és un bon compositor (Malú o David Bisbal en poden donar fe). De fet, el darrer disc serveix d'excusa per interpretar temes pensats per a altres artistes.

Comprar i beure

Galeria Mise en Scène

La idea va sorgir d'unir forces entre cinc dones i ja és una realitat: La Mise en Scène és una plataforma creativa sense límits. Totes les propostes que entusiasmen les sòcies entren en el joc, com en la primera aposta: una exposició de l'artista Lucas Milà, anomenada Isogaba Maware, que significa "si tens pressa, agafa el camí més llarg". Mostra un gran mural basat en l'art del carrer i en la Xina oriental. A més, s'hi exhibeixen quadres treballats amb pintura acrílica i retolador a l'aigua de diferents colors. També estan a la venda fins al 13 d'octubre i els preus oscil·len entre els 190 i els 5.000 euros.

L'objectiu és consolidar-se i el futur està en el pont entre Madrid i Barcelona. I això passa per portar artistes cap a la capital catalana. L'exposició següent, que arrencarà el 20 d'octubre, tracta de l'art dels mobles i, en concret, es podran veure tres tendències de dissenys.

Valero 10, Barcelona. 93 676 41 99

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_