_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Fira del Llibre d'Ocasió; Tocats de lletra; Viu el Teatre; La Royale.

Fira del Llibre d'Ocasió

Fins diumenge que ve, els aficionats als llibres tenen l'oportunitat de mirar i comprar alguns dels gairebé 100.000 exemplars de la Fira del Llibre d'Ocasió Antic i Modern del passeig de Gràcia de Barcelona.

Amb preus diversos (des d'1 euro fins a 12.000), és una oportunitat única per poder trobar el llibre que mai s'esperaven. (De 10 a 23 hores).

Tocats de lletra

El cicle literari Tocats de Lletra dóna divendres el tret de sortida a Manresa amb un espectacle irònic i recitals poètics de Montserrat Carulla i Lluís Marco. L'estrena inclou Drapets al sol, un recital poètic escenificat a càrrec del Casal Familiar Recreatiu amb versos de diversos autors. El programa inclou una quarantena d'activitats literàries i culturals durant un mes a diferents punts de Manresa i a les quals l'any passat van assistir unes 7.000 persones.

TEATRE 'Viu el Teatre'

El cicle de teatre infantil que programa el Poliorama arriba a la 8ª edició. A través de titelles, la música, el clown, la màgia o el teatre, s'han programat set espectacles per a tota la família. Entre les eternes històries que agraden a petits i grans, la de Gulliver al país de Lil·liput, que inaugura la mostra, El petit Dalí o la història del Violinista a la teulada. A l'edició de l'any passat, 20.000 persones van assistir cada diumenge per gaudir d'aquests espectacles.

Comprar i beure

Restaurant La Royale

Ambientat en l'aviació clàssica i en la caça, el restaurant sembla el lloc de descans idíl·lic d'un viatger o un aventurer. Però La Royale ofereix, a més, un concepte innovador d'hamburgueseria a Barcelona. No val menjar-se-la de pressa, tot el contrari. S'ha de degustar. I això comporta embrutar-se les mans. "L'hamburguesa està poc valorada", explica Albert Forment, un dels socis del restaurant. Per això, s'ha assessorat bé. Paco Pérez, xef del Miramar de Llançà, que té dues estrelles Michelin, dirigeix la cuina.

La carta ordena les hamburgueses per continents, segons la procedència.

L'exclusivitat i la qualitat de la matèria primera té un preu: 15 euros de mitjana. Triomfa la Royale Premium, feta amb carn de wagyu, que es pot combinar amb un gintònic. El bar disposa de 40 tipus de ginebra i de 12 tòniques. Plaça del Camp, 5. Barcelona

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_