AGENDA

Recomanem...

Sónar Kids; Barbablava; David Campos; Deliverygo.com.

SÓNAR KIDS

Tambe i ha un Sonar per els petits: el Sonar Kids. Podran apendre a tafanejar amb el equips de fer musica electronica i gaudir amb actuacions d'artistes com Papa Topo, Barbara i Els Morenos i el projecte de recuperació dels contes tradicionals catalans que capitaneja la belga Barbara Van Hoestenberghe amb Joan Pons (El Petit de Cal Eril) y Dalmau Boada (Les Aus). Diumenje 19 al CCCB.

BARBABLAVA

Arriva a barcelona una ópera molt poc coneguda, Ariane et Barbe-Bleue, del compositor frances Paul Dukas, que es va inspirar en el texte de Maurice Maeterlinck del mateix titul i que es una revisio del conte tradicional de Charles Perrault de 1697. La soprano Jeanne-Michèle Charbonnet interpreta a Ariadna, una dona forta que lluita per la seva llibertat, acompanyada per José van Dam, Patricia Bardon y Jane Dutton. Gran Teatre del Liceu dissabte 18.

BALLET David Campos

La programació del Teatre Goya dóna pas ara a la dansa amb Giselle, el nou espectacle del Ballet David Campos, que estarà en cartell únicament tres setmanes, del 22 de juny al 10 de juliol. Amb versió del mateix Campos i música original d'Adolphe Adam. El sempre indòmit Campos no dubat en prendre aquest gran clàssic del ballet per les banyes per fer que torni a reflectir en tota la seva essència aquesta peça única que ha inspirat a tants ballarins.

Comprar i beure

WEB Deliverugo.com

Hi ha peruà, tailandès, japonès... "només em falta el xinès, però de segur que l'incorporem la setmana vinent". María Castro està completant el mapa que dóna forma a la seva empresa Deliverygo.com, una nova web de repartiment de menjar a domicili o a l'oficina, a Barcelona. No és un menjar qualsevol. En total, a la iniciativa s'hi han sumat 30 restaurants de la ciutat, alguns molt recomanables com la Bella Napoli, D.O. Vins i Platillos, Matsuri, Iboo i Hanoi. Només cal entrar al web i optar per algun dels centenars de plats. El mínim de la comanda són 20 euros, a part de les despeses d'enviament, que són 6 euros. Per als més exigents, cal tenir present que la pàgina fa menys d'un mes que funciona. A més, Castro ja té un projecte VIP. L'objectiu és crear un Deliverygo amb restaurants amb estrella Michelin.

www.deliverygo.com

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS