_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Sónar Kids; Barbablava; David Campos; Deliverygo.com.

SÓNAR KIDS

Tambe i ha un Sonar per els petits: el Sonar Kids. Podran apendre a tafanejar amb el equips de fer musica electronica i gaudir amb actuacions d'artistes com Papa Topo, Barbara i Els Morenos i el projecte de recuperació dels contes tradicionals catalans que capitaneja la belga Barbara Van Hoestenberghe amb Joan Pons (El Petit de Cal Eril) y Dalmau Boada (Les Aus). Diumenje 19 al CCCB.

BARBABLAVA

Arriva a barcelona una ópera molt poc coneguda, Ariane et Barbe-Bleue, del compositor frances Paul Dukas, que es va inspirar en el texte de Maurice Maeterlinck del mateix titul i que es una revisio del conte tradicional de Charles Perrault de 1697. La soprano Jeanne-Michèle Charbonnet interpreta a Ariadna, una dona forta que lluita per la seva llibertat, acompanyada per José van Dam, Patricia Bardon y Jane Dutton. Gran Teatre del Liceu dissabte 18.

BALLET David Campos

La programació del Teatre Goya dóna pas ara a la dansa amb Giselle, el nou espectacle del Ballet David Campos, que estarà en cartell únicament tres setmanes, del 22 de juny al 10 de juliol. Amb versió del mateix Campos i música original d'Adolphe Adam. El sempre indòmit Campos no dubat en prendre aquest gran clàssic del ballet per les banyes per fer que torni a reflectir en tota la seva essència aquesta peça única que ha inspirat a tants ballarins.

Comprar i beure

WEB Deliverugo.com

Hi ha peruà, tailandès, japonès... "només em falta el xinès, però de segur que l'incorporem la setmana vinent". María Castro està completant el mapa que dóna forma a la seva empresa Deliverygo.com, una nova web de repartiment de menjar a domicili o a l'oficina, a Barcelona. No és un menjar qualsevol. En total, a la iniciativa s'hi han sumat 30 restaurants de la ciutat, alguns molt recomanables com la Bella Napoli, D.O. Vins i Platillos, Matsuri, Iboo i Hanoi. Només cal entrar al web i optar per algun dels centenars de plats. El mínim de la comanda són 20 euros, a part de les despeses d'enviament, que són 6 euros. Per als més exigents, cal tenir present que la pàgina fa menys d'un mes que funciona. A més, Castro ja té un projecte VIP. L'objectiu és crear un Deliverygo amb restaurants amb estrella Michelin.

www.deliverygo.com

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_