_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Standstill; Brangulí; Celtic Legends; Teresa Carles.

POP Standstill

La banda liderada per Enric Montefusco fa temps que juga entre els grans. Experimentació continuada per trobar noves sonoritats, nous colors, altres textures. El directe del gran àlbum Adelante Bonaparte venia amb l'espectacle audiovisual Rooom. Per fi el podrem veure, demà, al Razz Club en format més reduït, però ben intens, segur.

FOTOGRAFIA Brangulí

L'obertura de la Via Laietana, els fets de la Setmana Tràgica, un estand de la Fira de Mostres de 1922, uns guàrdies d'assalt vigilant el pis d'un pistoler mort el 1931... Així fins a 305 instantànies sobre la Barcelona de començaments de segle a la segona guerra mundial és el que ofereix el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona a l'exposició Brangulí 1909-1945, a partir de dimecres. Un mite de la fotografia en un moment fascinant de transformació ciutadana.

DANSA Celtic Legends

El complement perfecte per a la lectura de Yeats i fins i tot si m'apuren de Joyce: Celtic Legends, un espectacle de dansa celta amb música en directe arriba a Barcelona (Teatre Apolo, del 8 al 19 de juny) seguint l'empremta del recordat Lord of the Dance. El cèlebre ballarí solista d'aquell muntatge, Ger Hayers, ha creat la coreografia de Celtic Legends, veritable apoteosi de la cultura tradicional irlandesa. Un espectacle vitalista i emotiu. Mans a la cintura!

Comprar i beure

RESTAURANT Teresa Carles

Fruita i verdura. Ni carn ni peix. Fugint de les etiquetes i apostant pel producte artesanal, així és Teresa Carles. Ella i els seus restaurants. Després d'haver obert a Lleida i Saragossa, aquesta dona que es crià al camp envoltada de cereals, camps de fruita i oliveres, ha inaugurat un restaurant vegetarià a Barcelona. Bon ambient i una proposta per al migdia: una amanida o una crema / sopa i, de segon, a escollir entre un plat de pasta, arròs, llegums o verdures per 9,50 euros, sense beguda ni postres. Hi ha d'altres opcions, com la crep cruixent d'escarxofes amb salsa brie, els fideus amb algues marines, xampinyons i gírgoles o el risotto de bolets amb espinacs a la crema. "És un restaurant vegetarià per a un públic general, una cuina sana alhora divertida per disfrutar menjant", explica Carles. Una part del que s'hi serveix és de producció pròpia i la resta, de proximitat, si bé no tot ecològic. Teresa Carles. Jovellanos, 2 (Barcelona).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_