_
_
_
_
_

Agenda

Concerts

Dijous 31

No Age. Everything in between és el nou treball del duo del noise pop i rock cru. Música feta a cops d'inspiració. (Bikini, 21 hores. 12 euros).

Divendres 1

The Go! Team. De pop extenuant ja que no deixen de moure's per l'escenari. El seu últim disc, Rolling blackouts: música de ball i pop juvenil. (Razzmatazz. 1 hores, 15 euros).

Adele. Un fenomen al Regne Unit i als Estats Units amb dos discos situats en els cinc primers llocs de venda. Presenta el seu disc "21". (Bikini, 21 euros. 25 euros).

Jim Lauderdale. Un dels homes més sol.licitats del country debuta a Catalunya després de 25 anys. (Festival Blues & Ritmes. Teatre Zorrilla, Badalona, 21 hores. 20 euros).

Sara Flores. La cantaora protagonitza la nit flamenca de la ciutat. (Tarantos, 20.30 i 23.00 hores. 6-8 euros).

Gossos. El grup presenta el seu disc Dia 1, catorze cançons en el qual la formació comença de nou. (Sala Salamandra, l'Hospitalet, 21.30 hores. 8 euros).

Dissabte 2

Morcheeba. Torna la formació que els va fer grup imprescindible per entendre la música negra dels anys 90, amb les seves influències de trip-hop, blues i pop. (Black Music Festival. Salt, 22 hores. 20 euros).

Diumenge 3

Justin Bieber. Aquest fenomen musical que ha aconseguit desbancar al Youtube la mateixa Lady Gaga presenta la seva gira "My World Tour". (Palau Sant Jordi, 18.30 hores. 38-48 euros).

Dilluns 4

Mirian Penela. La cantant i actriu argentina presenta Muñeca Brava, fusió de tango i cabaret (El Molino, 21 hores. 30 euros).

Dimecres 6

Gertrudis. El grup que ha revolucionat la rumba catalana fusionant-la amb altres ritmes com el reggae, el llatí, el funky o la cúmbia presenta el seu novíssim Tripolarització. (Heliogàbal, 22 hores. 6 euros).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_