_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Joan Fontcuberta; Vijay Iyer; Tony Allen; Santa Eulalia.

FOTO Joan Fontcuberta

Joan Fontcuberta ha creat la instal.lació Through the looking glass amb la intenció de reflexionar sobre el narcisisme i l'exhibicionisme, un fenomen que ha aconseguit les cotes més altes amb la proliferació de les xarxes socials. L'espectador se submergeix en un univers en el qual es projecten centenars d'imatges, algunes amb una forta càrrega eròtica. (Sonimag, fins al 27 de març).

JAZZ Vijay Iyer

El jazz és una música viva, a cada pas veu néixer músics trencadors que aporten noves idees i aconsegueixen que la maquinària no s'aturi mai. El primer d'aquests capdavanters és, sens dubte, Vijay Iyer. El pianista ha sabut integrar el millor del jazz contemporani amb la tradició dels que el van precedir. El resultat és original i alhora seductor. Aquesta nit presentarà el seu últim disc en solitari. (Nova Jazz Cava. Terrassa. 22 hores, 25 euros).

BLUES Tony Allen

Tot i que el blues no sigui del tot el gènere del gran bateria Tony Allen —conegut com a inventor de l'afrobeat— sí que és la primera actuació que ofereix el festival Blues&Ritmes de Badalona, dissabte 26, al renovat Teatre Principal. I és que caldrà espai per poder seguir el ritme d'aquest veterà nigerià. En aquest certamen de referència també actuaran Jim Lauderdale, els Music Maker Blues Revue, Kim Lenz i Mario Cobo i la seva banda.

Comprar i beure

BOTIGA Santa Eulalia

Tres anys, un arquitecte novaiorquès i una botiga més que centenària. El resultat és la nova Santa Eulalia, la botiga de moda que dilluns estrena oficialment un espai nou i ampliat al número 93 del passeig de Gràcia de Barcelona. El canvi total d'estil se celebra amb l'exposició temporal Santa Eulalia 1843-2011, 168 anys d'història. Les col·leccions de moda d'home i dona de les marques tèxtils més internacionals es poden trobar a la nova Santa Eulalia, que és regentada actualment per Lluís Sans i dissenyada per William Sofield. Moda d'home i de dona comparteixen espai amb la sastreria, amb un taller a la vista, un pop-store (on les marques venen els seus productes) i una cafeteria a la primera planta que dóna a la terrassa. http://www.santaeulalia.com/

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_