_
_
_
_
_
AGENDA

Concerts

Dijous 23

Oh! Cake and the Cookie i amics. El projecte de Núria Muntaner tancarà el Festival A Viva Veu d'aquest any. (Fantastico Club, 20 hores. Gratuït).

Dissabte 25

Ignasi Terraza Trio & Randy Greer. El pianista, el seu trio i el crooner nord-americà Randy Greer ompliran de nadales a ritme de swing aquesta nit especial. (Jamboree, 21 i 23 hores. 14 euros).

Guillamino. Festa de Nadal on Pau Guillamet repassarà amb la seva banda cançons antigues per cremar les calories dels torrons. (Razzmatazz. 2 hores. 15 euros).

Fuckin' Bollocks + Els Surfing Sirles. Dos dels grups garatgers barcelonins més potents protagonitzen la festa de Nadal del cicle A Quemarropa. (Sidecar, 22 hores, 12 euros).

Dimarts 28

María Dolores Pradera. La gran dama de la música llatinoamericana torna a passejar la seva veu i els seus clàssics —sempre actuals— en un concert especial per a Barcelona. (Festival del Mil.lenni. Palau de la Música, 21 hores. 18-68 euros).

Dimecres 29

Dyango. Corazón Mágico és el nou espectacle del cantant barceloní que ha obtingut 55 discos d'or i 40 de platí. (Festival del Mil.lenni. Palau de la Música, 21 hores. 18-58 euros).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_